Klasika
Re: Klasika
Já to CMF pak zařadím přednostně. Ostatní modely z této objednávky budou muset počkat. Ještě mám ve skříni pár nevybalených a nezařazených kousků. 

To jsem na CMF fakt zvědavý. Přinese něco Ježíšek? Vím, že je ještě celkem brzy, ale štěstí prý přeje pripravenym 

Na Ježíška budou asi právě ty zbývající modely z této objednávky. Do Vánoc mám co rozbalovat už teď. 

Tož jsem dnes obdržel mail z FoxToys, že pro mě mají nachystanou objednávku, že ji posílají. Tak přesně bez 1 dne 2 měsíce. Už jsem s tím ani nepočítal. 

Asi vás překvapím, ale musím se jich trochu zastat. Samozřejmě dnes nemůže žádný obchodník mít celý sortiment skladem. Takže se objednává až na základě poptávky. Od dodavatele lze objednat až při určitém množství kusů, protože poštovné vám nikdo neodpustí a potřebujete dodržet slíbenou cenu. Kupní síla a množství objednaných modelů této cenové kategorie je v ČR minimální. (3 až 5 týdnů je bohužel normální) A pak chvíli trvá než dodavatel zašle fakturu (další týden), kterou obchodník musí zaplatit. Bez zaplacení předem vám dnes pralticky nikdo nic nepošle. A třeba v tom okamžiku není čím zaplatit, (další týden). A knečně dodání obchodníkovi cca týden). A jsou z toho klidně 2 měsíce -smutný příběh. Jenom pro úplnost - nemám s Foxtoys nic společného , ale vidím do podobného podnikání, tak vím jak to je.
Jasně, to chápu, ale pak je poněkud zavádějící oznámení "skladem u výrobce, doba dodání cca 10 dni". Jsem celkem trpělivý, ale třeba před Vánoci to může být problem 

Jasně, z toho oznámení je pravda jenom "skladem u výrobce" , dodání 10 dní je přání otcem myšlenky a je samozřejmě nepravdivé. 10 denní lhůta platí jenom vyjímečně a to v případě, že firma zasílá obchodníkovi zboží ihned a pak teprve fakturuje a nepočítá mu poštovné. I takové jsou. Nepravdivá tvrzení ale neobhajuji. Je na každém jestli chce někde nakoupit u Foxtoys nebo si připlatit u Small Cars, který má mateřský sklad v Německu, zboží dostane do 2 dnů a vy mu ale zaplatíte 2 marže.
Kolegové, dnes dorazil Duesenberg od CMF. A nemám nic zásadního, co bych vytknul. Nějaké ty mušky jako skoro všude. Srovnatelné s Matrixem nebo Esvalem. Celkem mě dostaly ty vymodelované pootevřené větračky na bocích kapoty. Balení je opravdu luxusní. S tou slevou -25% to hodnotím jako výbornou koupi.