Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
licer

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od licer »

Tak mi přišel Oldsmobile Cutlass Supreme SX od LANE ve stříbrné, ale ani to nebudu fotit, protože je to děs :evil: . Dlouho jsem neviděl tak odfláknutý model. Když jsem ho vydělal z krabice, tak upadly dvě chromované lišty....ale to se dá nalepit. Horší je, že z pod jedné lišty na boku vylézá lepidlo Je to na jednom místě...dobře, dá se to ještě zkousnout :( Ale co nerozdýchám je vůbec špatné osazení. Střecha nesedí 100% na kapotě a lišty kolem rámu dvěří odstávají. A zadní trojúhelníkové okýnko také nelícuje :( Díval jsem se pořádně na fotky v jednom "šopu" a u toho stříbrného to tam taky vypadá "fórově". No časem uvidíme, když tak půjde do světa a poohlídnu se po jiné barevné variaci.

licer

Příspěvek od licer »

licer píše:...A zadní trojúhelníkové okýnko také nelícuje :(
Tak oprava, díval jsem se na originál fotky a to zadní okýnko je fakt zastrčené více do interiéru.

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

licer píše:Tak mi přišel Oldsmobile Cutlass Supreme SX od LANE ve stříbrné, ale ani to nebudu fotit, protože je to děs :evil: . Dlouho jsem neviděl tak odfláknutý model. Když jsem ho vydělal z krabice, tak upadly dvě chromované lišty....ale to se dá nalepit. Horší je, že z pod jedné lišty na boku vylézá lepidlo Je to na jednom místě...dobře, dá se to ještě zkousnout :( Ale co nerozdýchám je vůbec špatné osazení. Střecha nesedí 100% na kapotě a lišty kolem rámu dvěří odstávají. A zadní trojúhelníkové okýnko také nelícuje :( Díval jsem se pořádně na fotky v jednom "šopu" a u toho stříbrného to tam taky vypadá "fórově". No časem uvidíme, když tak půjde do světa a poohlídnu se po jiné barevné variaci.
tak nevím ale asi si musel mít peška na kus- já mám toho samého akorát v červené s bílou střechou a ani jeden problém jsem neobjevil, jedniné co se mi podařilo bylo ulomit zpětné zrcátko, ale to bylo moji neopatrností a ne kvalitou modelu

licer

Příspěvek od licer »

To asi jo :oops: ale koupím lepidlo a zkusím si s tím pohrát. Z dálky to vozidlo vypadá impozantně.

Mě se z obrázků na http://www.diecastmodelswholesale.com/ zdá, že tomu stříbrnému taky odstávají ty rámy kolem dveři, ale ty upadlé lišty budou asi "peškem". Jo pak jsem našel válet se nějaký kus "nečeho" na stole a zjistil jsem, že je to přezka od pásů zadního sedadla. :x Asi ho rozdělám a zkusím to doopravit. Ještě nedrží podběhy, mimojiné. V Pondělí nafotím a uvidíte.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak to zamrzí :( Člověk se těší a pak tohle. Kdysi mi takhle přišel Fairlane od GMP, taky špičková firma. A na 50% povrchu má model takový divný lak, že z úhlu to vypadá tak krupicovitě, i když je to hmatem hladké, jakoby pod lakem zpěnila barva, či co. Jinak je model perfektní, ale nesmíš se na něj podívat z určitého úhlu. Tohle se dá eliminovat jenom tím, že si model koupíš na krámě a víš, co kupuješ. Ale sežeň tady Exacta nebo GMP...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Podle mě by to u těchto značek nemělo v jejich cenové úrovni být vůbec
Sbírka modelů Citroën

licer

Příspěvek od licer »

A no jo....už jsem to obrečel. Aspoň si zakuchám a zkusím spravit, co se dá.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Na mé stránky přidán poslední loňský přírůstek : PORSCHE 917/30 (Minichamps) ze Světa Modelů :

Obrázek

Obrázek

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

Moc hezký kousek... ostatně, jak jsme u tebe zvyklí ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“