IXO Museum

Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: IXO Museum

Příspěvek od Dali.B »

Pánové, to Royale Vám tiše závidím. ;)
Zde na Diecast Society
https://diecastsociety.com/more-july-ix ... e-143-118/

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Závidět netreba :) . Klidně si můžeš poridit za příjemné korunky samostatnou skupinku Royalek, a to s celkem slušnou perspektivou dalších přírůstku. Myslíš, že je to fajn nápad :?: Reziny určitě zarlit nebudou a všechny již vydané Bugatky jsou ještě sehnatelne. Část jich dokonce ceka nerozbalena v e-shopech. Byla by to krásná soupravicka :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Hmm, to by nešlo. Já to míchání technologií prostě nemám rád. Proto jsem si nikdy v 1:18 nekoupil žádný resin. A tady, když už jsem se rozhodl, nikdy nekoupím žádného diecast klasika. I tak je toho dost, tyhle mantinely, to je jediná spása sběratele. :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To chápu, nám všechno jenom kov a za celou dobu jsem koupil jenom jeden resin. Mám Voisin od Matrixu a jeste jsem ho ani nerozbalil. Možná ho někomu prodám, ale měl by byt na něj hodny :D

trapper

Příspěvek od trapper »

krása sběratelství je v tom, že to má každý trošičku jinak, za mě diecast je diecast, pár resinů mám taky ale necítí to úplně stejně jako kov.

trapper

Příspěvek od trapper »

U Ixa je výhoda ,že za relativně málo peněz hodně muziky, čili poměr cena / kvalita příjemný.Musí to být taky fandové,jinak by asi dělali něco jiného, aspon za Perese platilo.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak a teď mám problém. V novinkách se objevil CLC289N Jaguar XJ8 1998. Je krásný, ale už fakt moc novy. Na druhé straně do kolekce patří. Co s tim :?: V katalogu nebyl, na FB taky ne a ještě mi vrtá hlavou co znamená to "N" za kodem ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Podle všeho bude do konce týdne, Ixo začíná tlačit na pilu :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Možná už vím, co znamená to velké N v označení. Pod kódem CLC289 byl plánovaný Jaguar XJ MK I 1968 Dark Red, ale protože vypadá téměř stejně jako již vydaný CLC292 Jaguar XJ MK I 1972 Blue, tak bylo zřejmě od vydání upuštěno. Kód byl použit pro novinku a aby se to nepletlo, tak bylo přidáno písmeno. Je to samozřejmě jenom úvaha, ale logiku to celkem má. Jinak zatím pořád nevím, ale vypadá to, že si poradím sám. Zřejmě neodolam a modýlek koupím:
IMG_20190731_074233_edit.jpg

trapper

Příspěvek od trapper »

Řídil bych se metodou Járy ZImmermana - každému pokušení čelil tak, že mu podlehl.To není špatná metoda :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“