Kuriozity

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Ondra

Re: Kuriozity

Příspěvek od Ondra »

Za tu cenu bych to snad i bral :lol: :D .

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dokáže tuto anglickou zkomoleninu někdo přeložit??Nějak tomu nerozumím co tím chtěl říct. :roll: Psal to jeden frantík ohledně mého vydraženého modelu na ebay.
HELLO YOU RECEIVED YOUR CLIO IN 22 DECEMBER WHEN Y VE GOT THE NUMBER Y SENT TO YOU IT MUST BE 6 DAYS FOR TOO ARRIVED IN YOUR CONTRY REGARDS ERIC

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Tak to je něco, bych mu napsal aby to poslal ve francouštině, jelikož to ani překladač nechápe.

Něco jsem zkusil, co chybělo tak jsem dodal aby to dávalo smysl...

Ahoj, vaše clio vám přijde 22 prosince.Jakmile budu mít číslo(Nejspíš z pošty) tak vám jej pošlu.Za šest dní Vám musí dorazit do vaší země (Myslel nejspíš to číslo, když toho 22. přijde model).

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Dík Ondro,tak jsme to taky nějak pochopili se Svatou.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

ksmotorsport píše:To je rána...
Je to sice dost,ale viděl jsem i za 15 tácků

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

...akorát bych si dal bacha a pokud by to někdo za tu cenu chtěl, nejprve bych si ověřil, zda jde skutečně o unikát. Ten Wuwumodels tam prodává často a někdy se nestačím divit - modely z kolekce 1/43 IXO Muzeum jsem tam párkrát zahlídl jako raritu za 950 Kč, přičemž na Fox Toys jsou k mání za 790,- a to patří Foxíci k těm dražším. Slovo RARITA je u něj dost častý pojem, takže bych tomu moc nedával a dával si pozor - ale možná, že něco rarity jsou - tyto modely nepatří do mé sféry zájmu, tak nevím. (To nemluvím o tom, že za tyhle prachy bych zvažoval koupi, i kdyby šlo o raritu :D )

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

rudamik2903 píše:...akorát bych si dal bacha a pokud by to někdo za tu cenu chtěl, nejprve bych si ověřil, zda jde skutečně o unikát. - ale možná, že něco rarity jsou - tyto modely nepatří do mé sféry zájmu, tak nevím. (To nemluvím o tom, že za tyhle prachy bych zvažoval koupi, i kdyby šlo o raritu :D )
Mohu Tě ujistit,že tentokrát jde opravdu o velmi ceněný model(tak,jako všechny verze Evo 6 rally od AA 1/18 ;) )

rudamik2903

Příspěvek od rudamik2903 »

sva57 píše: Mohu Tě ujistit,že tentokrát jde opravdu o velmi ceněný model(tak,jako všechny verze Evo 6 rally od AA 1/18 ;) )
V tom případě je cena asi adekvátní. A platí to, co jsem říkal. Ten člověk zbytečně moc používá slovo rarita a potom, když tam nějakou skutečně umístí, tak už to není tak přesvědčivé. Na druhou stranu předpokládám, že každý, kdo má o takový model zájem, buď ví o co jde, nebo si to před koupí zjistí.
Já děkuju za poučné info - opět jsem si trošku rozšířil obzor :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

:D :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“