Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Dnes jsem ho viděl u nás v Tescu Ostrava-Hrabová. Z NJ to máš kousek.
Zaporožec dnes vyšel. Z hlediska atraktivity nic po čem by byla sháňka. Já jsem ho koupil jen proto, že v kultovkách byla až pozdější verze 968.Toto je 966 a přeci jen se liší od pozdější verze i když nepatrně ,pouze v detailech. Další model má být dodávková Syrena R - 20 - pickup s plachtou. Rovněž nijak atraktivní a u nás prakticky neznámý typ, který opět v Kultovkách v naší sérii nevyšel, takže si určitě kupce také najde...O dalších modelech De Agostini opět mlčí...
Skvělééé, do jara ušetřím přes osm stovek!!! A to se vyplatííí...
53. Syrena R-20 (21.1.), 54. Trabant 601 (4.2.), 55. Wartburg 353 Trans (18.2.), 56. Nysa 522 R (4.3.).
53. Syrena R-20 (21.1.), 54. Trabant 601 (4.2.), 55. Wartburg 353 Trans (18.2.), 56. Nysa 522 R (4.3.).
No žádná sláva, taky asi nebudu nic kupovat.
-
Aha, takhle bylo ty ušetřených 800+ Kč myšleno. No, nedivim se - T601 má už asi každý, ty Poláci jsou pro Čecha nezajímavé (skoro si říkám - proč to vůbec vydávají a nepřeskočí to) a Warťas v pick-upu zde také nebýval. Možná ale bude tento model zajímavý pro nemalou obec fanoušků této DeDeRonské značky.
zdravím, vypadá to, že nějaké data vydání jsou jen orientační, tradice pokračuje,... trabant nedorazil
Trabanta jsem již viděl v pražském Globusu
jj včera vyšel, s těmi termíny vydání to mají pěkně na háku..
Nové modely na stránkách, pro mně opět nic zajímavého.
autobus vypadá dobře, je pěkný, jen drobné kosmetické vady, ale to je fajn,... po wartburgu sem se taky díval, jako obvykle nevyšel.....jejich škoda, ušetřil sem, nebudu každý den obcházet obchody, to moc nevychytali, pak ať se nediví, že se jim ty modely budou vracet zpět...