Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Já na těch fotkách žádnou katastrofu nevidim.Můžeš to upřesnit?
Z predoboku to síce nie je ten istý uhol, ale aj tak je to predné okno ako z priezor z tanku a bočné rovnako . A o tvare okien ani nehovorím.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Teď je to jasné.Díky
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné porovnání, vedle toho skutečného auta to vypadá opravdu jak karikatura
Nějak mi to kolegové nedává smysl. Vždyť NEO už Tatru 87 dávno vyrábí. Tak proč teď nějaký prototyp
Nj, máš pravdu, robí čiernu a je to rovnaká tragédia.
Já bych to zase tak tragicky neviděl. Udělat v 1:43 tak tenké sloupky, aby to bylo proporčně přesné je asi nemožné. Jasně, že Matrix je lepší. Ale než MCG v 1:18, tak raději NEO v 1:43.
Nejde tu ani tak o hrúbku stĺpikov, je mi jasné, že v 1/43 to nejde urubiť tak jednoducho. Ide ale napríklad o výšku okien, ktoré sú u NEO proste nízke. A tvar predných postranných okienok ako aj posledných bočných absolútne netrafili.
Hlavní rozdíl vznikl tím, že čelní sklo je více skloněné. Od toho už se vše další odvíjí. Prostě tu naší aerodynamickou Tatru ještě aerodynamicky trochu vylepšili. A pak je třeba brát rámečky kolem skel jako součást okna a jde to.
aj tak sa to dá brať. Ono na tej čietnej to nie je až tak strašné ako na striebornej na ktorej to vynikne viac.