WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Mírné zklamání z nové Toyoty od Otta. Daleko víc by mě potěšili s africkou verzí.
- Přílohy
-
- 22383_25352__vyr_18655TOP44B.jpg (73.57 KiB) Zobrazeno 203 x
Tak podľa toho čo som videl na fotkách z veľtrhu v Nemecku u mňa to vyzerá,že pojdem do Audi S1 od AA, Alpinky z RMC od Kyosho, Peugeotu 205 z RMC od Ixo /ak bude,tak radšej Nr.2 Vatanena,kt.vyhral Monte/ a možno Peugeot 205 z TdC od Solida.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine a do Ixo Fabii R5 ne?? Formy jsou stejné jak má Foxtoys, a cena bude úplně jinde
Mám predobjednanú Fabiu z Monte s Kopeckým od Foxu. Uvidíme aká bude cena Ixa, lebo tá Meekova Fabka je fakt pekná.
https://www.modelly.shop/modellautos/bb ... 8-bbrc1837
Zdá se, BBR se vlomil do jiného segmentu než doposud u něho bylo zvykem. Kdo je bude chtít získat všechny, se pěkně prohne. Limity budou v desítkách kusů.
Zdá se, BBR se vlomil do jiného segmentu než doposud u něho bylo zvykem. Kdo je bude chtít získat všechny, se pěkně prohne. Limity budou v desítkách kusů.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak drahý resin, ať si strčí do .... Já myslel, že to budou otvírací kováky
BBR je špičkový výrobce resinů, jeden z nejlepších v této komoditě. Sem tam vypustí také otvírací kovák.
Nejsme tak movití jak Lojza, takže jedině počkat, až jak OttO.
Nejsme tak movití jak Lojza, takže jedině počkat, až jak OttO.
To jsi myslím hodně nadsadil.Má žena sice tvrdí, že do toho vrazím víc než notorický alkoholik a kuřák dohromady. Když si u ní jako dělám alibí , že nepiju ,nekouřím. No ,ale nějakého toho koňa člověk potřebuje. A jsem v tom asi od roku 81. Když nejde závodit. Tak se aspoň podívat a koupit model. Ne?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Lojzíku, tož to my na Valašsku si musíme i vypít, tady to jinak nejde
Slivovicu mezi alkohol nepočítám.