Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Na výstavách ukazují prototyp Škody 860 v 1:43, ale o termínu výroby nic neřekli. Jestli plánují i něco dalšího se možná uvidí za pár dní na veletrhu v Norimberku.
Ta by se mi líbila. Tak jsem fakt zvedavy
Zravím všechny po ,,x,, letech.Chtěl bych se zeptat,zda někdo neví ,kde lze sehnat model Škoda Kodiaq GT a Kamiq/ čínský/ˇv měřítku 1:43. díky moc.
Zeptal bych se odborníků - Tatra 603 - nezdá se vám takhle z profilu moc nízko? Na většině fotek skutečného auta je z profilu vidět celý stříbrný disk zadního kola, u Abrexu kus disku pžekrývá karosérie. Ale nekritizuji, jen se ptám pro poučení. Díky.
Já bych to řekl asi takhle : Tatra 603 od Abrexu nevypadá jako Tatra 603.
Podle mě o tom vůbec nemá smysl uvažovat, když existuje IXO.
Podle mě o tom vůbec nemá smysl uvažovat, když existuje IXO.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ano myslím, že je to nízko. Poslední dobou jsou modely od Abrexu všechny v "tuningu"
Mel jsem ji v planu, protoze je v jine barve nez cerne. Rikal jsem si, ze vysku treba upravim. Muzu se tedy zeptat na dalsi vady modelu abrexu? Ja jsem tyhlety auta z obdobi socializmu zacal kupovat pred 10 lety z cire nostalgie, protoze jsem je vidal na silnicich ve svem detstvi a mladi. Ale za tech 10 let citelne podrazily a kvalita sla dolu. Takze to nemusim kupovat za kazdou cenu, protoze z modelu, ktery uz kupuji s nejakou vadou, nemuzu mit radost.
Model T 603 od Abrexu znázorňuje plně obsazené papalášfáro jedním statným řidičem, jedním členem ochranky a vzadu dvěma vypasenými stranickými funkcionáři . Jsou dvě možnosti úpravy modelu, buď doplnit interiér čtyřmi figurami anebo vypodložit podvozek. Já volil druhou alternativu a výsledek je ucházející.
A teď srovnání šestsettrojek Abrex vs. IXO. Oba jsou to modely Tatry 603-3. Jednoznačně musím vyzdvihnout Abrex. Modelu IXO vytýkám oproti Abrexu naopak vyšší stavbu, nízké čelní sklo, místo ladně splývavé zadní části jakýsi hrb, než černá zpětná zrcátka raději žádná (viz. Abrex). Abrexu vytýkám snad jen třetí boční okénko a absenci chromované lišty spojujíci ono okno se zadním sklem (tato lišta ostatně chybí i na IXO). U toho okénka mi vadí spodní zadní hrana, která je příliš ostrá.
https://embebe.rajce.idnes.cz/Tatra_603_Abrex/
A teď srovnání šestsettrojek Abrex vs. IXO. Oba jsou to modely Tatry 603-3. Jednoznačně musím vyzdvihnout Abrex. Modelu IXO vytýkám oproti Abrexu naopak vyšší stavbu, nízké čelní sklo, místo ladně splývavé zadní části jakýsi hrb, než černá zpětná zrcátka raději žádná (viz. Abrex). Abrexu vytýkám snad jen třetí boční okénko a absenci chromované lišty spojujíci ono okno se zadním sklem (tato lišta ostatně chybí i na IXO). U toho okénka mi vadí spodní zadní hrana, která je příliš ostrá.
https://embebe.rajce.idnes.cz/Tatra_603_Abrex/
...prostě páni inženýři od Abrexu tu šestsettrojku trefili líp...
Jo a odvolávám tu lištu, na trojce nebyla...