OTTO mobile

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Ondra

Re: Rozhovor s výrobcem OTTO

Příspěvek od Ondra »

sva57 píše: Ještě se pozastavím nad dvěma Ondrovýma připomínkama.Aspoň u mého modelu je usazení světel bez problémů(ale u resinových modelů mohou být rozdíly mezi stejnými modely větší než u kovových modelů).
No a měřil jsem rozvor a měřítko je 1/17,93 ,což je dost dobrá hodnota ;)
Světla jsem musel dotlačit silou do karosérie, jelikož byli dány správně tak 2/3.Konec světla vyčníval ven.

Add měřítko
Připadá mi hlavně u interiéru a kol, oproti superbu(Jestli je to správné auto na porovnávání :?) jsou tyto věci tak o 1/5 větší.A volant spolu se sedačkami perfektně poměrem sedí k 1/16 vw brouka od bburaga.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

BaRT píše:Ano Limitka je krásná věc, modely lezou do ceny ale podle mě je celý Resin nafouknutá bublina a prostě to skončí tím že lidi se vrátí k tradičním kovovým modelům.
Vpodstatě souhlasím, ale odlišil bych měřítka. Materiálově, technologicky - pevnost materiálu vzhledem k velikosti, plochám a samotné váze modelu, ale i tím co je či není možné aby resin uměl (otevírací dveře, řízení atd.) se mi zdá, že resin je mnohem vhodnější pro měřítko 1/43. U 1/18 to chce přece jen kus pořádného matroše.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ondra píše:Add měřítko
Připadá mi hlavně u interiéru a kol, oproti superbu(Jestli je to správné auto na porovnávání :?) jsou tyto věci tak o 1/5 větší.A volant spolu se sedačkami perfektně poměrem sedí k 1/16 vw brouka od bburaga.
No Ondro ono jde Těžko srovnávat dvě rozdílná auta a těžko srovnávat interiéry-jedno auto má širší sedadla,jedno užší,každý má jiný volant a asi do modelu 1/18 by jsi dostal interiér 1/16 dost těžko-no a brát jako měřítko brouka od Bburaga-to je model mimo mísu.
Jinak jen tak pro zajímavost má Superb(kromě verze 3.6 6V) kola 16 " ,Megane 17" ;)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

V prodeji od 15.1.2010
Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

A pak AX GT:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

OTTO 1/18
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak to opravdu wuwumodels asi spadl z jahody na znak :o

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Nevím jak na aukru, ale na ebay by se určitě našel nějakej blázen co to koupí protože to nestihl koupit. Takovejch překupníků co to hned druhej den po vyprodání prodávájí je asi dost a zrovna o tohle Clio zájem musel být enormní. Ale i tak to trochu přepísknul s tou cenou. :lol:
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..to teda jo :roll:

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Lednové novinky kromě Peugeota XSi vyprodány