IXO Museum

Odpovědět
marklukes

Re: IXO Museum

Příspěvek od marklukes »

Chrysler je na Modelissimu :-)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Super :!: To bude brzy i tady. Mám objednávku už od loňského jara :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už je i na carmodelu, ale vypadá to, že není v kombinaci dvou tónů, ale je jednolite červený, což je možná skoda ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak se mi toužebně očekávaný Chrysler nějak zasekl. V zahraničních e-shopech je už od loňska, někde se tváří dokonce jako vyprodaný. Tak jsem to psychicky nevydržel a rovnou jsem bez korespondence volal. Prý bude do 14 dní, ale delalo to na mě dojem, že ho zapomněli objednat :roll:

Teď jsem zjistil, že je vyprodaný už i na Carmodelu a přitom ho mám u Foxu objednaný už od predlonska. Je vidět, že systém predobjednavek moc nefunguje. Ach jo...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No to je docela síla, není zvykem, aby se modely IXO vyprodaly během pár dní. Ve Světu modelů ho zařadili do nabídky 3.1. a dnes 7.1. už je vyprodán.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jo a to jsem tady před časem četl, že modýlky predvalecnych aut temer nikoho nezajímají. Pravda bude úplně jina ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Abrex na svém facebooku píše, že se z nějaké lodi vysypalo 270 kontejnerů do moře, mimo jiné i kontejner s jejich modely, co vyrábí v Číně. Jestli to nemůže mít souvislost.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No, to je teda hrůza. Myslel jsem, modýlky létají letadlem :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak by mě docela zajimalo, zda IXO udělá u aktuálního modelu celou edici najednou a nebo vyrábí postupně. Je mi jasné, že žádné reedice nedělá, ale možná expeduje v několika vlnách. U Matrixu to tak asi je, protože na Carmodelu je některý modylek vyprodaný a pak se znovu objeví jako skladovy :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já bych se hlavně moc nespoléhal na naše eshopy. Objednat něco u nás, to se mnohem víc blíží loterii než objednávce. Ale není se čemu divit při zdejší kupní síle a tím pádem jejich obratu. :(

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“