Klasika
Re: Klasika
To jsem taky zvedavy a zatím můžu držet palce
. Teď koukám, že byl poslední a už ho nemaji..

Sakra, já bych do toho taky šel, ale ty dva modely co jsem nejvíc chtěl už tam nemají. Duesenberg jen v té jiné barvě.
Tak pořád váhám, jestli vybrat něco jiného.

Tak pořád váhám, jestli vybrat něco jiného.

Mě se děsně líbí níže umístěná Hispánka, ale záleží samozřejmě na vkusu

Přesně tak, záleží na vkusu každého soudruha.
Mě se zdá taková málo hispanoidní a moc mercedesoidní.

Mě se zdá taková málo hispanoidní a moc mercedesoidní.

Je fakt jiná a tím se mi líbí 

Díky, já vím, ale uvažovali jsme s kamarádem, že veme 1:18 a spojíme to a budeme mít poštovné za 0,-
Toho Duesenberga mají taky na Foxu.
No, nakonec jsme se na to vykašlali, nebude nic. Dost jsem se vyšťavil na CMC a ještě mám pár kousků z dřívějška nerozbalených.
Toho Duesenberga mají taky na Foxu.
No, nakonec jsme se na to vykašlali, nebude nic. Dost jsem se vyšťavil na CMC a ještě mám pár kousků z dřívějška nerozbalených.
To chápu a taky jsem si tu Hispanku neobjednal. Přiznávám, že choutky byly
. Jsem desne zvědavý, co tady zítra najdu 

Iva dnes přidala nový autobus a já přidávám do klasiky tedy novou Bugattku.
Nějak se mi poslední dobou opakuje pořád černá barva, i když černá a stříbrná auta nepatří zrovna k mým nejoblíbenějším.
To je asi pro mě na celém tom klasickém období jediné drobné mínus, ten vysoký podíl černých vozů.
BUGATTI Type 57 Guilloré Coupé #57651 / 1938
Matrix - Limit : 092/408
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_B ... 38_MATRIX/
Zase je u toho modelu problematická ta popiska, Matrix na podstavci uvádí rok 1937, ale všechny prameny na internetu, na které jsem narazil, uvádějí 1938. Aby to úplně vylepšili, tak na nálepce na krabičce je doslova toto : 1931 Bugatti Type 51 Dubos Coupé 1937 Black.
Nějak se mi poslední dobou opakuje pořád černá barva, i když černá a stříbrná auta nepatří zrovna k mým nejoblíbenějším.
To je asi pro mě na celém tom klasickém období jediné drobné mínus, ten vysoký podíl černých vozů.
BUGATTI Type 57 Guilloré Coupé #57651 / 1938
Matrix - Limit : 092/408
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_B ... 38_MATRIX/
Zase je u toho modelu problematická ta popiska, Matrix na podstavci uvádí rok 1937, ale všechny prameny na internetu, na které jsem narazil, uvádějí 1938. Aby to úplně vylepšili, tak na nálepce na krabičce je doslova toto : 1931 Bugatti Type 51 Dubos Coupé 1937 Black.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 31 říj 2019, 20:52, celkem upraveno 1 x.
Je to fakt kocka a černá ji slusi
. Jak může projít taková popiska, to vůbec nechápu.