Klasika

Odpovědět
Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Re: Klasika

Příspěvek od Dali.B »

Jak už jsem psal, GLM a Matrix mají stejné majitelé.
Mám dojem, že jsem zrovna u GLM četl, že každý zaměstnanec denně vyprodukuje jen 2 modely!!! :D
Nejvtipnější jsou ty nálepky QC na spodku podstavce.
Myslím si, že v současnosti už firmy vyrábějící modely žádnou výstupní kontrolu nemají.
Když už tak šetří, mohli ušetřit za ty nálepky. ;)

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

golfman píše:
11 lis 2018, 23:24
No to je parádní kus. Také bych ho chtěl. Kdyby mi zbyly nějaké finance tak do něj půjdu.
S těmi štítky si moc hlavu nedělají. Já mám ...
Tady jsou ty štítky ve skutečnosti - rozměry se liší, ražba je stejná a patří k GLM. Matrix si ho vypůjčil.
IMG_5770.jpg
IMG_5769.jpg
IMG_5768.jpg

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Dali.B píše:
23 zář 2018, 11:25
A doporučuji registraci, po mé registraci mi přišel minulý víkend mail, že mají -10% na všechno, tak jsem nakoupil. Bez přihlášení na účet taková sleva vůbec na shopu není vidět ...
Zeptal bych se - ta sleva 10% přišla jednorázově jako poděkování za regisraci, nebo ji po čase opakují? Díky.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Registroval jsem se někdy v létě a od té doby mi to přišlo zatím 2x.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ještě k těm štítkům, no to mi přijde fakt neuvěřitelné. Zkoušel jsem to vygooglit, jestli ten Brunn Riviera nenajdu na nějaké fotce se správným štítkem (že by to byl jen omyl v nějaké sérii), ale všude se to leskne a není to vidět. To by možná stálo za to, nechat si to vygravírovat správně.
Jinak ten stříbrný Arlington, to je jeden z nejkrásnějších Duesenbergů vůbec, a to stříbrná a černá auta zrovna nemiluju. Ale tady mu úžasně sluší, aristokrat.

golfman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfman »

No možná jsem měl ten model Duesenberg Brunn Riviera vrátit a reklamovat. Ale jinak je úžasně provedený a v krásné barevné kombinaci, že jsem si ho nechal i s neodpovídajícím štítkem. A pravděpodobně mají opravdu všechny štítek špatně vyrobený, protože rozměrově odpovídá Matrixu. Tak jsem jim to odpustil.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Prisel mi mail, zitra na carmodelu black friday 15% na vse. Zeptam se, kdo jste na carmodelu nakupoval, jak to funguje? Lze platit pomoci pay pal nebo je nutne zadat cislo karty

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Zprvu to vypadá, že se platí jen přes PayPal, ale pak tam je výběr, jestli chceš použít PayPal kurz nebo kurz své banky. Kurz banky je vždycky výhodnější než zlodějský kurs PayPalu.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

tak nevím jak to udělám - na paypal peníze do zítra nepřevedu a v platebních metodách píšou i o kreditní kartě. Kreditní kartu nemám, všechny mám debetní, ale čert ví, jestli pod credit cards nezahrnujou i debetní. Asi to vyzkouším, v nejhorším mi to zamítne.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak Cold L29 od Esvalu objednán (debetní kartu to vzalo, moc jsem nerozuměl tomu, proč i při placení kartou mě to přesměrovalo na PayPal, ale asi v tom má prsty bezpečnost při platbě - vysvětluju si to tak, že číslo karty svěřuji PayPalu a ne Carmodelu. Vybral jsem kurs banky, jsem zvědav, jaký bude kurs Spořitelny, kurs PayPalu byl 27,30.). Jsem zvědav, za jak dlouho přijde a v jakém stavu :-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“