IXO Museum
Re: IXO Museum
V novinkách na MCW je úžasný Horch 853 Spezial Coupe 1937. Zatim je to BoS, ale je jistá naděje, že bude časem zařazen do kolekce Museum. Ten byl mnam
!!

Myslím, že ten Horch od BoSe je ale 1:87. Já ho mám od NEO a je krásný. V tomto typu jezdil jako ve svém soukromém voze i Bernd Rosemeyer.
A teď si tedy vyzkouším to přímé vkládání obrázků.
A teď si tedy vyzkouším to přímé vkládání obrázků.

- Přílohy
-
- 1937-horch-853-stromlinien-coupe-manuela-von-bernd-rosemeyer-8.jpg (301.11 KiB) Zobrazeno 398 x
Našel jsem ve svém archivu - tohle by měly být modely firmy Heco:Dali.B píše:To je škoda, že vždycky někdo nějakou Royalku vyrobí, ale nikdy nikdo neudělá všechny, ani alespoň všechny šasi.
Nadhera, ale tu firmu vůbec neznám. Třeba se dočkáme ještě pár Royalek v kolekci Museum. Jinak taková T50 z původní série by se mi líbila taky. Úžasná by byla soupravicka všech variant 57, ale to už bych asi chtěl moc 

Na ebay.com jsou k mání, jsou přímo dokonale, ale 7,5 tisíce za kus v meritku 1:43 fakt nedam 

Taky tu firmu neznám, ale jak se tak dívám, tak to jsme někde jinde. Zase nic.
Spíše mě překvapuje, že vedle celé řady dalších bugattek nemá zatím žádnou Royale v nabídce GLM nebo Matrix.
To mě mrzí.

Spíše mě překvapuje, že vedle celé řady dalších bugattek nemá zatím žádnou Royale v nabídce GLM nebo Matrix.
To mě mrzí.
Jestli se jedná o tu samou firmu Heco, tak je podle mě francouzská, nebo spíše byla, občas se na Ebay objevují formy a kopyta na odlévání modelů, konkrétně jsem jich dost viděl na Citroëny.
Je to zřejmě stejná, protože kopyta a taky polotovary se na ebay.com nabízejí taky 

Royalku mám doma. Je naprosto úžasná! Mám pocit, že se zlepšila kvalita lakování. Krabička je s tradičním motivem, ale je delší. Mám fakt z modylku radost