Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já sehnal bez problému, ale stálo mě to určité všimné stánkaři. Myslím, že však není třeba propadat panice a zbytečně přeplácet třeba na aukru. DA je určitě ještě jednou vyrobí stejně jako zelené erko, které se asi po měsíci nebo dvou opět objevilo na stáncích. Nevím, zda se z té formy dá udělat rapid, přeci jen je ta přední část jiná. Zrcátko tam asi bude, ale až model vyrobí Ixo nebo White Box. Ostatně to je teď asi nějaký záměr, že model po kultovkách vyrobí právě WB. Za nějakou dobu by měl být Tatraplán a na modelyautiček je dokonce v předobjednávce i erko. Nedá se však vyloučit, že modely vyrábí v plnohodnotné výbavě i Ixo, ale z ekonomických důvodů se pro náš trh dováží právě WB. Například modrá 603-1, která se u nás prodává od WB existuje i v ještě propracovanější podobě od Ixo.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Nevíte někdo co je se sérií IXO - IST? Nějak ji úplně přestali vydávat...
Nevíte někdo, co bude v čísle 41 Legendárních automobilů? Resp. má už někdo č. 40 (Syrena) a ví, co je na zadní straně uvedeno jako příští číslo? Díky.
Mám dotaz - je to jen můj mylný dojem, anebo má Foxtoys dělat první verzi Tatry 603 i jako Veřejnou Bezpečnost (Modro-bílá - tuším že 50.-až ranně 70. léta) ? Já jen že civilní verzi jsem si nekupoval, bo už mám černou "603" od BoSe...
A nevíte jestli ten prototyp "603" co už nevypadá jako "603" od Autocultu nebude i 1/18 ?
A nevíte jestli ten prototyp "603" co už nevypadá jako "603" od Autocultu nebude i 1/18 ?
V příštím čísle bude Volkswagen Brouk 1200
-
Tak si představte, že Garde se už drazí za cenu okolo 800 kč.
Jo, to je slušná pálka. Když už jsme u cen...začátkem letošního roku jsem v Číně koukal v jednom malým krámku na škodovky od Abrexu (vesměs převážně stovky, embéčka a současná produkce)...po šedesáti korunách za kus ..překvapilo ale nebral jsem je, byl jsem tam se záměrem sehnat spíš něco ryze asijského.
-
Jako děkuji za tip, ale do Číny si pro škodovky jezdit nebudu. Myslím, že by se to vzhledem k ceně letenky nevyplatilo. A logiku to asi dává, když nikdo tisíce kilometrů daleko tato auta nikdy neviděl a v rámci života nejspíš ani neuvidí.
Za 800 na aukre, a na bazosi sk,hned ako sa Garde objavilo,tak bolo za 30eur.
Nebudu napínat, je to Škoda Garde !!! Navíc ve velmi slušivé žluté barvě. Jen aby byla k sehnání, protože to je opravdové překvapení celé série, které určitě nečekal ani ten největší optimista. Zatím to totiž vypadalo,jako výprodej polské série … Jen aby různi spekulanti časopisy neskoupili a do volného prodeje se pak dostalo minimum kusů a potom to neprodávali na burzách a Aukru za několikanásobnou cenu...….[/quote]
A tak se přesně stalo. Ve volném prodeji bylo sehnat model umění a pokud ho neměl někdo ve "Své" trafice zamluvený, tak měla spousta zájemců smůlu, ale na Aukru a dalších bazarech se Garde nabízí za horentní sumy....Já jsem měl to štěstí ,že jsem ho sehnal, ale bylo to "jen taktak". Tak jsem zvědavý zda Garde bude a za jakou cenu na burzách.... Jinak De Agostini na Svých stránkách opět mlčí co bude dál....
A tak se přesně stalo. Ve volném prodeji bylo sehnat model umění a pokud ho neměl někdo ve "Své" trafice zamluvený, tak měla spousta zájemců smůlu, ale na Aukru a dalších bazarech se Garde nabízí za horentní sumy....Já jsem měl to štěstí ,že jsem ho sehnal, ale bylo to "jen taktak". Tak jsem zvědavý zda Garde bude a za jakou cenu na burzách.... Jinak De Agostini na Svých stránkách opět mlčí co bude dál....