Zezadu:
http://www.historicautoattractions.com/ ... etrear.jpg
Kdyby jsi dobře četl Sváťo, já mám ten Mercedes bez svastiky.sva57 píše:Já bych neměl doma ani model s hákovým křížem-taky trochu silný kafe........
A dávat sem fotku modelu s hákovým křížem Dalibore-to jsi opravdu přepískl
Možná Ti to uniklo,tady se nevedla debata kdo s čím jezdil,ale zda ano,či ne nacistické symboly na modelech.Já mám své sběratelské aktivity zaměřené úplně jiným směrem,takže toto dilema řešit nemusím.Ale v žádném případě bych model s nacistickými symboly ve sbírce neměl.Asi jsem jeden z mála,ne-li jediný s tímto názorem na tomto fóru,ale s tím jsem celkem počítal.Jsem holt generačně někde jinde,než většina z Vás a tudíž mám na věc jiný pohled.Těžko bych asi svým rodičům(kteří prožili 2.světovou válku) vysvětloval,proč mám ve sbírce model s nacistickými symboly.A srovnávat to například s cigaretovou reklamou na modelech je mírně řečeno poněkud scestné.vrkuboy píše:Ondra: Přesně tak! Pobuřuje někoho papamobil? Ne? Já jen že kdo hlásal jiný směr náboženství byl prohlášen za kacíře a posléze upálen.Nebo toyota Hi-lux asi nejpoužívanější vůz mezi teroristy... a dalo by se pokračovat do nekonečna... Trabant - globální oteplování
Prostě to tam patří ať chceme nebo ne.