Fotogalerie 18

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
onpo

Re: Fotogalerie 18

Příspěvek od onpo »

sva57 píše:MGB GT(AA)
Tak to je má srdeční záležitost, máš ještě jiná MG nebo i Rovery?

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Ještě malé doplnění předešlých fotek :
PORSCHE 911 , 911S , 911RS (AA)
Obrázek
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

onpo píše:Tak to je má srdeční záležitost, máš ještě jiná MG nebo i Rovery?
...ještě mám tyto 2 kousky :
MGA (Revell) a MGB GT 1975 (UH)
Obrázek

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Teda ten plastovej nárazník tomu nesluší :lol: je to tak škaredý až je to krásný ;) Pokud se nepletu tak i Triumph Spitfire měl na novějších kusech tyhle nelakovaný plasťáky. Takhle MG Metro 6R4 nemáš? Měl sem možnost vidět ho na vlastní oči a do konce života na to nezapomenu. Mám i fotky kdyby někdo chtěl. ;)
Moje sbírka modelů Renault:
www.renault-modely.webnode.cz

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

MG Metro 6R4 v 1/18 nikdo nedělal

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

To mě docela překvapuje. Na nedostatek zájemců by si případný výrobce stěžovat určitě nemohl.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

vrkuboy píše:Teda ten plastovej nárazník tomu nesluší :lol: je to tak škaredý až je to krásný ;) Pokud se nepletu tak i Triumph Spitfire měl na novějších kusech tyhle nelakovaný plasťáky.
Jo, začátkem 80. let si další vlna šílenství po bezpečnosti aut vyžádala i tyhlety ošklivé černé plastové nárazníky. Určitě vzpomínáte na naši faceliftovanou škodověnku 105 a 120 , tam to ještě celkem slušně vyřešili přechodem také na černou plastovou masku.
Ale jinak, jak už jsem jednou psal, podle mého názoru pouze italští umělci :D tu hrůzu dokázali zakomponovat do designu aut tak, že to bylo opravdu slušivé :

Obrázek

Obrázek

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

Kam se hrabou Italové na takovou Fabii Junior :lol: Ta Alfetta je neuvěřitelně krásný má jen jednu chybu.... není to Renault :lol:

onpo

Příspěvek od onpo »

vrkuboy píše:Teda ten plastovej nárazník tomu nesluší :lol: je to tak škaredý až je to krásný ;) Pokud se nepletu tak i Triumph Spitfire měl na novějších kusech tyhle nelakovaný plasťáky. Takhle MG Metro 6R4 nemáš? Měl sem možnost vidět ho na vlastní oči a do konce života na to nezapomenu. Mám i fotky kdyby někdo chtěl. ;)
Ten "ošklivej" nárazník se montoval jen na verze pro USA a to na všechny tam prodávaná auta (angličany, italy - alfa spider, němce - VW Porsche 914 atd.) a to kvůli bezpečnosti ja už to tu napsal Dali.B. Metro 6R4 jezdí i u nás závody do vrchu, je to sice jen replika 2WD ale krásně udělaná.
http://www.atsservis.eu/11231-metro-4r2/

vrkuboy

Příspěvek od vrkuboy »

onpo: Tohle MG sem viděl na závodech do vrchu v Újezdu u Brna a mluvil sem i s majitelem... opravdu krásně udělaný. Má v tom 1,4 motor ale údajně podle použité kliky může být až 1,8! Když si vemu kolik to asi váží tak je to dělová koulke na kolech a originál musí být ještě větší šílenost ;) Jinak 6R4 jezdí běžně v anglii nějaký pohár a myslím, že jde o rallycross.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“