Modely TATRA 1:43

Odpovědět
mildatruck

Re: Modely TATRA 1:43 resin

Příspěvek od mildatruck »

Za mne ty modely jsou užasné, u 111 pod kapotou i vstřik čerpadlo. Za vše můžeme poděkovat firmě SSM, tedy Ruské. To vše je jejich dílo, těším se až tatry 111 budou v podobě stavebnice od AVD, neboť tak to u většiny modelů SS je. Premim Classic je jen přebalení modelů firmy SSM.

Speed

Příspěvek od Speed »

sberatel21 píše:Upřímně řečeno, nejsem ani dobový znalec skutečných aut ani ...
Napriek svojej kritike smerom k novým Tatrovkám, v absolútnej miere uznávam snahu výrobcov uvádzať na trh československé modely. Ostatne, v rôznych diskusných skupinách na FB som nedávno uverejnil tento príspevok spolu s fotkou mnou zakúpených noviniek z roku 2017.

"Rok 2017 bol pre zberateľov československých modelov doposiaľ najlepším, ale aj najviac náročným čo sa počtu noviniek týka. Veď uznajte podľa obrázku, pár rokov dozadu boli tieto modely len tajným a ťažko predstavitelným snom nás všetkých. Pozerajúc sa na tieto legendy sa mi ani nechce veriť, že nie sme v modelárskom nebi. Nuž a obávam sa že ani v tomto roku to nebude ľahšie."
Obrázek

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Nádherná sbírka a plně souhlasím.
Nemyslím si však, že ten trend výroby našich aut dlouho vydrží. Je to nějaká vlna, která tak jak rychle přišla také odezní. Každopádně i tak přinesla a snad ještě přinese mnoho nezapomenutelných modelů za které musím poděkovat.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

sberatel21 píše:Nemyslím si však, že ten trend výroby našich aut dlouho vydrží.
Zatím bych to viděl celkem optimisticky, avizovány jsou další 815-ky a krásné trolejbusy. Tak uvidíme.
Akorát mě mrzí, že si nemám co koupit z T138, sklápěčky jsou blbě, vojenské nesbírám a hasičská je s německým nápisem. Tady by ještě mohli něco dovyrobit.
Jinak bych si ještě přál nějakou tu tatrovku jako autobagr nebo domíchávač betonu, ale to je asi scifi. :)

Bobr8

Příspěvek od Bobr8 »

TATRA T 815-2 ZE R55 4x4.1 „PUMA“, vítěz Rally Paris-Dakar 2001 s posádkou Loprais, Hamerla, Kalina v měřítku 1:43
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "

FKS

Příspěvek od FKS »

Na FB MACmodelu píšou, že IXO vydá Tatru Phoenix jako svůj standardní model za cenu cca 1500 Kč. To je podle mě celkem překvapení. Teď lituji, že už jsem ji koupil za cenu lehce přes dva tisíce (a to byla ještě relativně dobrá cena, když FoxToys ji má pořád za 2490 Kč).
https://www.facebook.com/pg/modely.aut. ... e_internal

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Bobr: krásná práce!! :o

carabo

Příspěvek od carabo »

Ahoj všetci

Prosím Vás neviete mi povedať čo je to za náves na tejto 1/72 706 od brekiny?

http://hobb-e-mail.com/brekina-71801-sk ... 9273-p.asp

Pedro65

Příspěvek od Pedro65 »

Ta Škoda 706 od Brekiny je v měřítku 1/87 ! Je to loňská novinka ale návěs je použitý z jejich starší produkce a předloha je pravděpodobně německá . Více se mi líbí souprava s chladírenským návěsem. Stačí se podívat na některý obchod s modelovou železnicí.

P.S. asi jsme trochu OT, tohle měřítko má vlastní vlákno tak prosím Admina o přesun. Díky

carabo

Příspěvek od carabo »

Zdravím Pedro

Vďaka za odpoveď, to nie kvôli merítku nič nepresúvať, ja tiež zbieram 1/43 a mám zakúpené 706 a aj Liazky v 1/43, len by som chcel dokúpiť náves v merítku 1/43 a preto som postol tuto brekinu sem lebo sa mi páči a chcel by som vedieť ako sa vola náves čo je pripojený k nej. Taktiež je toto vlákno venované naším nákladným vozom. Chcel by som ho nájsť v 1/43 ak ho niekto vyrába, alebo ak viete iné návesy, ktoré boli ťahane v našich končinách Liazkami a 706- kami tak poprosím o zverejnenie. Sú to pre mňa neznáme vody lebo moja špecializácia je na koncepty a toto je doplnok ku kultovkám. Mať kultovky a nemať Tatru a Liazku v zbierke je podľa mňa hanba.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“