IXO Museum
Re: IXO Museum
Začínám mít mirne obavy, že to novinky do Vánoc nestihnou. Pod stromečkem bych rád něco nasel, tak Ježíšek sehnal ve Francii MUS025 Mercedes 260D a v Anglii MUS026 Mercedes 130. Obojí je nove a nerozbalene. Zaplní volná mista. Vánoce bez modylku si vůbec nedokážu predstavit 

Máš pravdu, absták je strašná věc.Učiním totéž nejlépe cestou e - bay.
Mám pocit, že to novinky do Vánoc nestihnou 

Šetří si to na příští rok
. První rok po 10 letech mého sbírání bez IXO MUS 

Je to děs! Stejně blbá situace je u CLC. Tam taky nic pro mě není. Zatím se utesuju tím, že mi Ježíšek přinese ty 2 Mercedesy 

No, blíží se nám zase Norimberk. Nějak mě to letos nebere, dřív jsem se nemoh dočkat, co uvidím a letos je mi to nějak jedno. Asi protože to co uvidím, ještě neznamená, že si během roku budu moct koupit

Já teda fakt zvědavý jsem. Nevěřím tomu, že by prestižní kolekci Museum úplně odepsali. Jinak ty Mercedesy mi Ježíšek nadělil, ale ještě mi chybí G4. To bude celkem starost, protože je k mání pouze za desne ceny.
Na FB už je prislib patnáctého busu, tak se docela bojím, co na fotkách z Norimberku uvidím. Skoro je mi líto, že nesbiram klasicke autobusy, jsou fakt hezke, ale změnu urcite neplánuju 

Koukal jsem fotky expozice IXO na veletrhu a žádné Museum jsem tam nenašel. Mám vážne obavy, že je s kolekci konec 

No byly to fotky zdálky, možná tam něco schované bude ...