Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
samuel

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od samuel »

Tak mám na cestě moji třetí osmnáctinu :) - MG Metro Monte Carlo od Otto. Vykouklo na mě úplnou náhodou při brouzdání na netu. Myslím, že už není běžně k dostání. Když Metro vyšlo, tak to byla první 18ctina u které jsem vážně uvažoval o koupi ale nakonec jsem to nechal plavat. Teď to asi byla poslední šance jak ho mít doma.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Z eBay až z Japonska.
Vyšlo to pod 150 euro, takže jsem se vyhnul clu, ale DPH mi stejně napařili i s poplatkem české poště za zastupování v řízení.

Obrázek

RosaV8

Příspěvek od RosaV8 »

Moc pěkný! Dej vědět, kdyby jich omylem poslali víc :D Já se zatím poukouším sám sebe přesvědčit, že mi ve sbírce jeden Skyline stačí...a taky asi trochu naivně čekám, jestli se třeba nějaký výrobce nevytasí s Mitsu FTO.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak už je doma, přišel teda jenom jeden, ale tak pečlivě zabalený balík už jsem dlouho nedostal, prostě Japonci. I jsem si početl v japonském tisku. :-)

Marfil13

Příspěvek od Marfil13 »

Po dlouhém zvažování jsem na základě zajímavé slevy na ck-modelcars.de objednal Alfu 8C 2900 od Minichamps.
Doposud byla požadovaná cena vzhledem ke kvalitě modelu pořád dost přemrštěná. Po slevnění o více, jak 2000,- je už jisté, že pod stromečkem nebude kovový veterán ani letos chybět.
Jde sice o model s pár problémy, jako např. střecha (tady bude nutná úprava - ztenčení příliš vyčnívající textilní střechy, případně vyrobení srolované otevřené varianty), nebo rozpačitá palubka.., ale proporčně by měl model sedět. Navíc má krásně ladnou karoserii, a to v žádoucí barvě, která ve vitrině vynikne:

Obrázek

PC CZ

Příspěvek od PC CZ »

Já mám na cestě Corvette C7 Grand Sport od GT Spirit.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak jako už i někdy jindy v minulých letech, kdy v tomto čase těsně kolem Vánoc, mají zřejmě lidičky jiné starosti, než sedět u eBaye, podařilo se mi náhodou za velmi dobrou cenu vydražit model. Tentokrát je to starší, vzácný kousek od CMC, Auto Union Typ D z GP Doningtonu, vítězný vůz Tazia Nuvolariho č.4.
Vyvolávačka byla 150euro, vydraženo za 181euro. Toto bude můj poslední letošní přírůstek. :)

Obrázek

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Je to krasavec a kdysi měl i až nesmyslnou cenu.
Ovšem bude to zábava na dlouhé zimní večery :)
Přece jen opravit, resp. vyměnit ty utrhané úchyty kapot nebude úplně snadné a bez rizika poškození modelu.
Budou dost poctivě přilepené a nevím, jestli ještě CMC prostřednictvím pana Cvejna tak ochotně dodává náhradní díly jako kdysi.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No, naštěstí prodejce měl k dispozici na eBay i více fotografií, ze kterých bylo vidět, že všechny úchyty tam jsou v pořádku, jen jimi nejsou přichyceny kapoty, jsou jen tak volně a na některých fotkách jsou schované pod volně loženou kapotou.
Ale asi to taky tak nechám nepřitažené, protože ty obavy, že by se to mohlo utrhnout jsou asi reálné. Gumičky už jsou přeci jen staršího data a CMC to má opravdu tak vyřešené, že se to napíná hodně a stejně to ještě blbě drží. Tak to asi jen tak opřu v místě úchytů.

Lubos5340

Příspěvek od Lubos5340 »

Ony se netrhají jen gumičky, ale lámou se i ty plasty.
Pokud bude vše v pořádku (na jedné fotce se mi zdá, jako by byl už háček ulomen, ale snad se mýlím), tak bude opravdu nejlepší nechat to na volno a kapoty neupínat.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“