Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely Tatra
Já nechci být špatný prorok, ale u BoSe když jsem poprvý uviděl fotky modelu tak jsem si řekl - ejhle - 603. Model na obrázcích i naživo působí velmi autenticky. Tady se mi na fotkách foxácké tatry nezdá ta barva, vypadá to nehezky, jako by model byl matný... A cena je přece jen už vyšší. Jestli se nepletu, tak mají dělat i "pana SNB", tak nevím jestli nepočkat na policejní.
Někdo to musel rozetnout:-) Těším se na společné fotky s BoSem. Držím palce.
Tak nikdo nemá odvahu jít do T 603 od foxe a porovnat s T 603 od Bose ?
Zdravím ,tak já ji mám objednanou ,příští týden bude .
Takže Bart a Dodo udělají fotky v "zákrytu" a uvidíme, jestli jsou linie a proporce takové, abychom ji mohli i my opatrnější taky koupit
Zdravím , no s těma fotkami nevím , naposledy jsem fotil Rko a to nedopadlo dobře . Mám objednanou černou.
Na první pohled jsem si skoro až řekl, že bych za jedničku 603 ty peníze i dal..ale pak jsem si začal všímat - chromové ozdoby s nápisem 603 na předních blatnících nepůsobí ladně, jak by měly, ale rušivě, svislé členy nárazníku jsou příliš protažené, výřez na kolo v předním blatníku je nějaký až moc "prkenný" , taky mi nesedí tvar zadních oken (rozdíl mezi foxem a BOSem je tam znát) ale co bych u toho modelu opravdu nepřekousnul, je ten nepovedený tvar rámečku pro přední světlomety. Přecejen je to zásadní markanta vzhledu celého auta, právě tříoká maska činí jedničku tak hanebně nádhernou a unikátní...tam si měli dát větší pozor.
Začíná u mě převládat názor, že tudy cesta nevede. Tahle T603 je zatím prezentována tak, že se má jednat spíše o hračku, než sběratelský model.
Vím, že třeba podvozek není to zásadní, ale mám-li model ve vitríně na sklu, je i k němu potřeba přihlédnout. Tady je jeho ztvárnění opravdu spíše "hračkovní". Zatáčející kola to nezachrání.
Škoda peněz. I když tohle nemusí za 35 let platit, - je to limitka - samozřejmě
Vím, že třeba podvozek není to zásadní, ale mám-li model ve vitríně na sklu, je i k němu potřeba přihlédnout. Tady je jeho ztvárnění opravdu spíše "hračkovní". Zatáčející kola to nezachrání.
Škoda peněz. I když tohle nemusí za 35 let platit, - je to limitka - samozřejmě