Mercedes 770K a G4 (vozidla prominentů 3. říše)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Mercedes 770K a G4 (vozidla prominentů 3. říše)
Ten odkaz musíš dát mezi ty znaky IMG, koukni se v citaci na můj příspěvek, jak to mám ... takhle a šup, máš toho meďoura tady.
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 09 led 2010, 23:29, celkem upraveno 1 x.
Re: Poslední přírůstky
Díky, dám si pauzu na nácvik
Naposledy upravil(a) Vladamir dne 09 led 2010, 23:35, celkem upraveno 1 x.
Jo, ten mědvěď má kámoš ještě tuším s postavičkami vojáků v Luftwaffe uniformách, je kus auta...
Sbírka modelů Citroën
BaRTe, ten medvěd s postavičkami je, pokud se nemýlím jiný. Signature Models dělali s postavičkami G4, to je šestikolka. Tenhle 770K dělali jako limuzínu a kabriolet, jen zřejmě ty hákové kříže tam má Vladamir dodělané, páč já ho mám, ale jenom s červenými vlaječkami, tu limuzínu mám taky. Ale G4 jsem už nebral, tan už je takový příliš vojenský.BaRT píše:Jo, ten mědvěď má kámoš ještě tuším s postavičkami vojáků v Luftwaffe uniformách, je kus auta...
Akorát já nevím, kteří ti vojáčci jsou luftwafe či od jaké složky armády pocházejí, podle uniforem to nepoznám, to by jsi mohl Ty, jako znalec Pancer Tigerů vědět.
Ty 6kolky má také, vlaječky už nepamatuji ale je možné že pokud si je měl z DE tak tam je to zakázané a pokud je on má třeba z FR tam se může svatika prodávat. Já třeba lepil plastikový model Bismarck 1/350 a měl jsem ho přez německo a tam svastiky nejsou (loď je měla na příďi a zádi) ale ten samí model co jsem viděl prodávat na eBay v Italii je má ...
Je možné že jen postavil postavičky k jinému modelu. Šedá uniforma viz foto je Luftwaffe jen její velitel (Goring měl spešl bílé a šedé uniformy)
To je ona v důstojnické verzi:
Jinak pokud tě zajímá 2světová válka kámoš vydává knihu a můžeš ji mít s věnováním, je o východní frontě a jako jedna z mála bude z pohledu jednotlivých armád
juknul jsem na tenhle černý a tam je verze s Adolfem, na Foxu mají i s Mussolinim:
a Kriegsmarine (námořnická) verze:
Wermacht (pozemní armáda):
Je možné že jen postavil postavičky k jinému modelu. Šedá uniforma viz foto je Luftwaffe jen její velitel (Goring měl spešl bílé a šedé uniformy)
To je ona v důstojnické verzi:
Jinak pokud tě zajímá 2světová válka kámoš vydává knihu a můžeš ji mít s věnováním, je o východní frontě a jako jedna z mála bude z pohledu jednotlivých armád
juknul jsem na tenhle černý a tam je verze s Adolfem, na Foxu mají i s Mussolinim:
a Kriegsmarine (námořnická) verze:
Wermacht (pozemní armáda):
Sbírka modelů Citroën
No s tím Hitlerem, to už je fakt moc. Hlavně že tam nemají svastiky na vlaječkách, ale na sedačku postaví Adolfa.
Proti tomu je podle mě tabáková reklama úplný čajíček.
Proti tomu je podle mě tabáková reklama úplný čajíček.
Já bych neměl doma ani model s hákovým křížem -taky trochu silný kafe........
A dávat sem fotku modelu s hákovým křížem Dalibore-to jsi opravdu přepískl
A dávat sem fotku modelu s hákovým křížem Dalibore-to jsi opravdu přepískl
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Hitler by mi zas až tak nevadil,spíš bych nemusel mít doma pohřebáka s rakvičkou (nedej bože s nebožtíkem)
Akorát nevím proč Mussolini nemá vlastní vlajku
Ten výraz v obličeji ... rozený vůdce ... a když se něco nepovede tak jde ještě zavolat s prosíkem do Berlína...
A německá stejná SPZ na všech verzích taky nepotěší.
Ten výraz v obličeji ... rozený vůdce ... a když se něco nepovede tak jde ještě zavolat s prosíkem do Berlína...
Sbírka modelů Citroën
Třeba to auto měl z Berlína jen půjčenéBaRT píše: