Modely Tatra
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Modely Tatra
Na tu modelařinu úpravy T 87 jsem zvědavý. Když tak dávejte i fotky ze stavby, díky
Tak a černou T87 mám doma.
Tak jsem si koupil šedou, moc pěkný model. Bohužel mi ujel z vitríny a upadl, takže se zdeformovala karoserie...prostě den debil Kdybyste ho někdo chtěl třeba na přestavbu, tak je k dispozici, i s krabicí. Je hnutý A sloupek a trochu prasklé jedno boční okno.
Vzhľadom na zle fungujúce nahrávanie obrázkov odo mňa len slovom: Tatra 87 je krásny model, napriek menším nedostatkom som veľmi spokojný.
hurvajs píše:Na tu modelařinu úpravy T 87 jsem zvědavý. Když tak dávejte i fotky ze stavby, díky
Jen podotýkám, že tady nejde o klasickou modelařinu, jde mi hlavně o to, aby při pohledu do modelu okny interier vypadal reálněji.
Zároveň, aby zvenčí nebily do očí ty stěrače a podle mého názoru i "přechromovaná" mřížka - maska.
Je hotovo skoro 90% úprav, které jsem chtěl udělat. Výpis úprav dám k fotce s finálním modelem.
Naposledy upravil(a) Marfil13 dne 30 črc 2017, 19:52, celkem upraveno 1 x.
-
Tak se chystá další barevná varianta T87 http://www.modely-auticka.cz/cs/priprav ... erred.html
Sbírka modelů Citroën
Tato barevná kombinace je taky pěkná, i když nevím, kde si bral výrobce mustr. Tato kombinace je u poválečné verze, jako renovace od Encorra:
Ještě připojuji obrázek výsledku mé úpravy T87. Ten výčet jednotlivých věcí je docela dlouhý, tak to časem dám asi do vlákna Úpravy modelů.
Ještě připojuji obrázek výsledku mé úpravy T87. Ten výčet jednotlivých věcí je docela dlouhý, tak to časem dám asi do vlákna Úpravy modelů.
Naposledy upravil(a) Marfil13 dne 30 črc 2017, 16:47, celkem upraveno 1 x.