nOstalgia
Re: nOstalgia
jak se sem vkládaj obrázky, dlouho jsem tu nebyl a nějak to tu nemužu najít
-
Na Crystala 12045 v modré barvě se zapuštěnými světly v masce a červeného 12011 se už nesmírně těším. Doplní tak červeného Crystala 12045 a nového 160. Jen doufám, že to bude až někdy před Vánoci, abych doplnil potřebné finance a mohl tak 12045 koupit minimálně dvakrát. Kéž by někdo vyráběl i ten klasický valníkový vlek, který se hojně používal a dodnes používá. Kupuji tak různé Joskiny nebo Krampe což sice nevypadá špatně a modely to jsou samy o sobě nádherné, ale s Crystaly to není úplně ono.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Tuto v "databáze" sú:
http://www.farmmodeldatabase.com/en/mod ... ories.html
Škoda ,že exportnú masku so svetlami dali na ten modrý (modrá bola primárne na domáci trh) a svetlá na ramenách na červený...
Každopádne je fajn,že ten modrý má už závažia vpredu aj v zadných kolesách.
O 8011 som nikde nič nezachytil.
Trochu OT: Chlapi zachytili ste niečo o rozpadajúcich sa modeloch (korózia zinku,"zinc pest")aj v agro mierke 1/32? Mám pár modelov, ale mám trocha obavy sa púštať do serióznejšieho zbierania.
http://www.farmmodeldatabase.com/en/mod ... ories.html
Škoda ,že exportnú masku so svetlami dali na ten modrý (modrá bola primárne na domáci trh) a svetlá na ramenách na červený...
Každopádne je fajn,že ten modrý má už závažia vpredu aj v zadných kolesách.
O 8011 som nikde nič nezachytil.
Trochu OT: Chlapi zachytili ste niečo o rozpadajúcich sa modeloch (korózia zinku,"zinc pest")aj v agro mierke 1/32? Mám pár modelov, ale mám trocha obavy sa púštať do serióznejšieho zbierania.
Na světauticek.cz je předobjednávka na modely Premium Classixxs - LIAZ 100 + klasický návěs a nebo návěs sklápěč.
-
UH začíná prodávat avizované Crystaly - 12045 v modré barvě a červeného 12011 se zapuštěnými světly v masce.
Škoda Supersport Ferat , http://shop.foxtoys.cz/skoda-supersport ... ferat-1981Neví někdo kdo to pro Foxe vyrábí?
-
Tak Crystalí rodinka je již kompletní. Je neuvěřitelné, že UH vyrobil tři verze tohoto legendárního traktora. Nevím zda je u nich běžné, že vyrábějí několik druhů od jednoho typu traktora, ale v případě Crystala to je každopádně trefa do černého. Jsou to mé nejoblíbenější modely ve sbírce navzdory tomu, že měřítko 1:32 nepreferuji. Pořídím jim i nějaké vleky, protože je něco překrásného mít takové soupravy. Snad se bude rodina Zetorů rozšiřovat.
Nevíte někdo jestli bude Ferat i v osmnáctině ? Já už malý měřítko moc nemusím ((
Ahoj, nemá už někdo doma Ferata? Nebo na něj někdo koukal naživo? Jak vypadá?
Celkem slušný detaily. Sice mi připadá dost mrňavej, ale asi je to OK. Škoda jen, že do krabičky není vidět.samuel píše:Ahoj, nemá už někdo doma Ferata? Nebo na něj někdo koukal naživo? Jak vypadá?