Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

sberatel21

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od sberatel21 »

Dobře. Pokud bude tak vám okolo 19 hodiny zavolám a domluvíme se.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Petys

Příspěvek od Petys »

V Mladé Boleslavi už v pondělí po 6té taky nikde nic :x

Petys

Příspěvek od Petys »

Vyšel dnes Trabant?

Slava

Příspěvek od Slava »

Ne dnes nevyšel. Bylo mi řečeno že vyjde do konce týdne že mají nějaké spozdeni.

Petys

Příspěvek od Petys »

Tak dnes již Trabant v prdeji, už ho mam doma.

ja1

Příspěvek od ja1 »

Trabantík je pěkný v těchto barvách mu to sluší více, než byl modrobílý v Kultovkách, tak jsem ho koupil. Jen by nemusel mít polské SPZ když je to česká varianta.To už by jsme ale po De Agostini chtěli moc. On je totiž zázrak že se vůbec Trabantík v Pardubicích objevil ve volném prodeji. Od Dacie jsou v Pardubicích totiž časopisy s modely jen v některých trafikách a i tam jsou po jednom ,nebo dvou kusech a na pult se vůbec nedostanou.A to ani v supermarketech, kde byly s prvními čísly plné košíky. Zatím mě to u dosud vyšlých modelů nijak nemrzí, že se nedaly sehnat,protože mám kompletní naše Kultovky i některé ,které vyšly v jiných sériích. Příští model, který má vyjít -Škoda 1201 ovšem nemám ale, i když zrovna neodpovídá předloze ,v tomto zbarvení bych model bral. Už to tady bylo probíráno, že model Škody 1201 od DeA je delší, než by měl být, takže délkou odpovídá sedanu(ten je paradoxně delší ,než kombi) nebo sanitní, nebo pohřební verzi, ale ty mají jiné zadní dveře a další malé boční okénko vzadu. Také kola jsou menší, než by měly být.Mám však tušení ,že v Pardubicích bude opět nedostupný a na Aukru , nebo jinde ho kupovat nebudu....To si raději počkám na avizovanou sanitní, nebo pohřební verzi od Abrexu...

pp1

Příspěvek od pp1 »

Kecy nemaj cenu. Je to podpultovka.U octavie se mi stalo že "dostal jsem jen 2 kousky a už jsou pryč", ale když jsem nabídl 300kč byla" náhodou" ještě jedna vzadu. Víc k tomu nemam.

lada

Příspěvek od lada »

Ta světlá 1201 se dá sehnat např.http://www.mkmodel.cz/index.php/osobni- ... 201-detail, je to model z ruský serie a má dokonce stejnou značku jako polská.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“