Tak to jste dopadl obdobně jako já s motorkama. Mě ukončili mi serii po 18 kusech, 12 kousků chybí. Paradoxně, ty nejlepší pecky poslali( jawy a čz). Přitom, když jsem začínal tuto sérii odebírat, pani na telefonu slibovala 30 kusů. Jsem zvědavý, kde seženu zbytek Jinak s užitkovými auty vše proběhlo v pořádku.Hračička píše:V atlasu to funguje pořád stejně, tedy spíš nefunguje. Dnes mi přišel dopis, že má série užitkových aut končí, protože jsem údajně obdržel všechna auta a že mi děkují. Nějak jim uniklo, že mi ještě alespoň pět modelů neposlali.
Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Tak koukám ,že když mi ukončil Atlas bez vysvětlení kolekci motorek bez jednoho kusu (mám jich tedy 29 místo 30),tak jsem byl naštvanej zbytečně....
Zdravím kolegové , tak v pondělí došlo další Porsche avizované16/3 , je to Carrera3,2 z 1984 v pěkné vínové metalíze , opravdu hezký model .
Zdravím kolegové ,tak opět v česku . Dnes došel již 19 kousek avizovaný 13/4 , Porsche 912 v meruňkové žluté barvě z roku 1966 ,klasika. A už je avizováno další ,zatím to chodí tak jak má .
-
Já se dočkal taky dalšího Porsche, ovšem pro změnu toho, které už vlastním. Je to už třetí model, který posílají podruhé. Naštěstí je EA natolik soudná firma, že mě model ponechají zdarma a ještě se dočkám omluvy, což oceňuji, nicméně další řádný model v pořadí by mě přinesl radosti víc.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím kolegové ,tak opět v česku , minulý týden došlo již 20 Porsche avizované 11/5 je to speedster z1993 v červené barvě a již naskočilo další. Model slušný , zatím spokojenost .
Atlas edition, 1:43, SdKfz. 251/1, Mittlere Schützenpanzerwagen mit "Wurfrahmen 40" (nosič dělostřeleckých raket)
Chcete vědět víc? http://forum.valka.cz/topic/view/9039/S ... kych-raket
(nefunkční link odstraněn adminem)
Chcete vědět víc? http://forum.valka.cz/topic/view/9039/S ... kych-raket
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Tak Atlas se opět "vyznamenal", když mi ukončil kolekci traktorů jako kompletní a přitom mi chybí tři čísla, konkrétně 3,7 a 9.A to jsem měl kolekci objednanou od začátku, kdy byla nabízena jako odběrateli kolekce užitkových vozidel a motocyklů ještě předtím, než vyšla nabídka traktorů na jejich stránkách a později se objevily i letáčky v tisku ...Chápal bych, kdyby byla kolekce objednána později, že některé modely z kolekce prostě dojdou, ale takhle bez vysvětlení ,nebo omluvy? Bohužel podobně mi byla ukončena kolekce motocyklů s chybějící jedním modelem.... Má někdo uvedené modely ,které mi chybí a ví někdo, které to jsou? Nebo takhle dopadli všichni u české verze této kolekce?
Mně traktory ukončili s jedním chybějícím modelem (č.7 - Unimog 7517)
č.3 je Porsche Master N419 a č.9 John Deere 4020.
Děkuji za informaci.shooter píše:Mně traktory ukončili s jedním chybějícím modelem (č.7 - Unimog 7517)