Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
-
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Já budu doma až v pondělí. Pokud budou ještě k dispozici tak by to nebyl problém.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Vopred vďaka!sberatel21 píše:Já budu doma až v pondělí. Pokud budou ještě k dispozici tak by to nebyl problém.
-
Tak bohužel, objevil jsem v okolí jen dva kusy, které by ještě byly k dispozici. Kdybych to věděl v pátek tak by nebyl problém zajistit Vaši poptávku dle požadavku.
Naposledy upravil(a) sberatel21 dne 15 kvě 2017, 17:13, celkem upraveno 1 x.
Máte už někdo Barkas? U nás zase nic.
Barkas vyjde za týden mají to napsané na stránkách
-
InTime dnes doručil zásilku s čísly 8 a 9. Snad to bude do budoucna normálně fungovat bez žádných velkých prodlev.
-
Zdravím všechny. To je celkem divné, že odeslali číslo 8. Já objednával předplatné právě od tohoto čísla, protože jsem ho na stánku již nikde nenašel. Č. 9 jsem měl a přesto jsem musel objednat od 8. Včera mi však InTime doručilo číslo 9 a 10 s tím, že Škoda 110R není momentálně skladem, stejně jako dárek - plakát a obdržím je v co nejkratší době. Myslím si, že je skladem mají, pouze tímto krokem chtějí zamezit tomu, aby si lidi objednali jen tu jednu zásilku, kde je tento žádaný model a pak doručování ukončili. Takové jednání se mi ale moc nelíbí. Netuším kdy mi chybějící číslo dopošlou. Navíc patřím k těm, který si nechtěl objednat pouze to jediné číslo, ale odebírat to dál.
-
Sešly se mi tedy dvě čísla s modelem Mercedes. Proto prodávám...
http://hobby-army.hyperinzerce.cz/model ... ek-mistek/
http://hobby-army.hyperinzerce.cz/model ... ek-mistek/
Barkase mám doma. Ale v trafice mi říkali že je to snad poslední model k dostání ve stánku prý z důvodu že to skupuji prekupnici a pak to prodávají na aukru. Nevíte co je na tom pravdy?
-
Mě to bylo taky řečeno. Někteří to mají již dávno zamluveno u stankaru a do prodeje se to vůbec nedostane. Pro někoho není málo vydělat si pár stovek až tisíc měsíčně. Mě se to podařilo s erkem,ale tam to nebylo žádné plánované prekupnictvi. Jen mě jeden modelar přemluvil a vydělal jsem skoro pět tisíc.