IXO Museum
Re: IXO Museum
Docela jsem zvědav, jak se vyvinou nové série autobusů a traktorů. Nevíte někdo, jestli už toto vycházelo v nějaké časopisové edici - pro přehled, co můžeme očekávat?
-
Neví někdo zda zelená Tatra 77 od WB má svou reálnou předlohu nebo se jedná jen o fantazii výrobce? Stejně tak by mě zajímala ta červená varianta z dřívější doby od Altya.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Zelená je tuším v americe. Mužeš si ji vygooglit. A černých bylo 99,9 cca procent 

AUSTIN FX3 1954 dostupný v ixo online store cca 31 USD.
Modely v predobjednavkach se mnozí, ale co je skutečně vyrobené, to fakt nevím. Ten Austin MUS060, prezentovany jako novinka, byl skladem v e-shopech už loni 

Tak máme květen a mám pocit, že se dřív dočkáme průvodce na další období roku, než nových modelů. Vubec si nejsem jistý, zda systém predobjednavek má lépe odhadnout ediční náklad, či spíš vytvořit iluzi, že se něco deje 

Je to tak, Fotbal a ixo nemají logiku.Nulová zpětná vazba. Ach jo, takhle špatně to snad ještě nebylo.
FB slibuje v pořadí už sedmý klasický autobus. Vůbec nevím, co si o tom mám myslet. To je v tomto sortimentu taková poptávka? Nebo je to nějaký další marketingový figl?
No začali i s vojenskými náklaďáky, traktory, kabinami od trucků ... Prostě když už mají vše ostatní vyrobeno a nemají do čeho píchnout, tak si musí něco najít