RENAULT. RENAULT?. RENAULT!!!.
-
- Kontaktovat uživatele:
RENAULT. RENAULT?. RENAULT!!!.
Skoro vše o Renaultech po roce 1945
Renault podávaný v malém i velkém měřítku neuškodí v jakémkoliv množství.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: RENAULT. RENAULT?. RENAULT!!!.
Zdravím Všechny, kdo propadli fenoménu sběratelství. Čehokoliv, ale zde na tomto místě zvláště těm, kdo propadli Renaultům v jakémkoliv provedení a množství.
Moje sbírka mapuje produkci automobilky po roce 1945 se zaměřením na civilní osobní auta. Poslední dobou je oživena i různými karosářskými verzemi a závodními speciály, hlavně ze světa rallye. Je zachycena skoro , opravdu jen skoro celá na mém webu (nefunkční link odstraněn adminem) , jež je momentálně zamrzlý, bez možnosti dodávat další hesla, fotky tam ale přidávat jdou, naštěstí. Tak se pokoukejte. Časem přidám i pokec o historii mé sbírky jejíž počátky sahají do roku 1986, kdy jsem započal cíleně autíčka sbírat formou nákupů a směn. Nepočítám sem dobu dřívější, kdy mi auta byla kupována jako hračky, ale bohužel mezi nimi nebyl tenkrát žádný Renault.. Zatím se mějte. Ahoj
Moje sbírka mapuje produkci automobilky po roce 1945 se zaměřením na civilní osobní auta. Poslední dobou je oživena i různými karosářskými verzemi a závodními speciály, hlavně ze světa rallye. Je zachycena skoro , opravdu jen skoro celá na mém webu (nefunkční link odstraněn adminem) , jež je momentálně zamrzlý, bez možnosti dodávat další hesla, fotky tam ale přidávat jdou, naštěstí. Tak se pokoukejte. Časem přidám i pokec o historii mé sbírky jejíž počátky sahají do roku 1986, kdy jsem započal cíleně autíčka sbírat formou nákupů a směn. Nepočítám sem dobu dřívější, kdy mi auta byla kupována jako hračky, ale bohužel mezi nimi nebyl tenkrát žádný Renault.. Zatím se mějte. Ahoj
Naposledy upravil(a) LesMiniatures dne 09 říj 2009, 16:32, celkem upraveno 2 x.
pěkná sbírka, ještě nákladáky a vojenská vozidla a máš to celé
Sbírka modelů Citroën
Ahoj Milane,konečně jsi se tu představil,můžu jsem dát fotky spáchané týden po mé operaci u Tebe???
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, ať z toho něco maj i ostatní.HOPPA píše:Ahoj Milane,konečně jsi se tu představil,můžu jsem dát fotky spáchané týden po mé operaci u Tebe???
-
- Kontaktovat uživatele:
Poslední přírústky
Megane III
(nefunkční link odstraněn adminem)
Megane III
Měl bych jednu prosbu, marně sháním fotku R5 Turbo Leo Pavlíka z Rallye Teplice 1982. Nebyla by prosím nějaká u tebe v archivu?
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-
Možno ti pomôže návod z dekálov od REJI MODEL, predávali ich v mierke 1:24 a 1.43.
Díky moc, ale ty právě mám a chci vidět to auto ve skutečnosti
Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
-
Neveríš že to auto existovalov skutočnosti? Tak tu sú dve fotky.