Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
495 za model není moc pokud je dobrej, hlavně musíme doufat, že nebude kvality formana
Zdravím ,tak jsem objednal oba tipy ,buďme rádi že nějaký Fichtly vůbec JSOU !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Přesné tak uvažují i někteří výrobci :buďte rádi že nějaký Fichtly vůbec JSOU !!!Dodo 56 píše:Zdravím ,tak jsem objednal oba tipy ,buďme rádi že nějaký Fichtly vůbec JSOU !!!
-
Formana jsem se nakonec dočkal, ale cca po dvou dnech jsem ho v rámci zákonné lhůty zaslal zpět, protože mě jeho kvalita opravdu, ale opravdu nepřesvědčila. Požádal jsem i o vrácení nákladů na poštovné na což má zákazník právo. Kdyby všichni nespokojení takto postupovali tak by si nejen Abrex rozmyslel zda se jim vyplatí vyrábět a prodávat zmetky. Místo toho většina křičí, kritizuje a pronáší hlubokosáhlé myšlenky, ale ve finále si model ponechá v duchu myšlenky: "nakonec můžu být rád, že vůbec nějakého Formana mám. Co když se už nikdy vyrábět nebude nebo se jednou i tento zmetek bude cenit". Pokud je chyba ve výrobci tak je stejná i u zákazníka. Máme se na této úrovni ještě stále co učit pokud se chceme dočkat kvality.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Já nehodnotil kvalitu a ani otázka na kvalitu nebyla. Týkala se ceny a ta JE přiměřená. Kvalita je jinou otázkou. Nekvalitní model si prostě nekoupím, nebo ho po prohlédnutí a zjištění vad vrátím. Přesně v duchu předchozího příspěvku.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
-
Já myslím, že cena a kvalita jsou dvě veličiny spojené dohromady a jedna bez druhé nemůže fungovat.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
ono je těžké říci kolik je za model málo nebo dost peněz. Každý má tu laťku nastavenou jinak. Pro někoho je stovka zanedbatelný peníz a pro někoho je to velká částka. Já osobně jsem fichtla neviděl, tak nevím v jaké je kvalitě, ale jestli je povedený, tak si myslím, že dát 495 kč za fichtla není moc. Mnoho lidí však začalo na kultovkách a zvyklo si na jejich dostupnou cenu a všechno co je pak nad 200/300Kč se jim zdá drahé a nevidí jaký je rozdíl v kvalitě, detailech na modelu za 900kč. Nebudu se bavit o formanovi za litr, protože to byl hodně velký úlet a byl by drahý i za cenu kultovek.
Tauič. jinak bych to nenapsal. Akorát pro českého poslance a zloděje 1000 korun je málo. Jinak fichtl dle fotek se mi líbi, až na ty loukotě. Kdyby měl kola jak připravovaná Tatra Targo Floria 1/43, tak bych neváhal ani minutu a koupil by si ho. Vždyť mi fichtl stojí u rodiču v garáži. Ja osobně peníze větší než cena kultovek investuji pouze do Tatrovek a některých rally modelů.
Zdravím, nemáte někdo na prodej, z posledních novinek Favorita Spoje? Diky
Zdravím ,tak včera dorazili fichtli dvacítka i jednadvacítka jsou ve standartní abrexacké kvalitě ostatních moto. Zamne dobrý !