Abrex - nové modely

Odpovědět
sberatel21

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od sberatel21 »

Takže doposud bylo vyrobeno cca 300 kusů? Píší, že jich má být okolo 2 tisíc. Tímto tempem to budou prodávat ještě příští rok. Navíc nechápu proč se ten model neprodává na e-shopu. Pokud se teprve prodává číslo 288 tak dalších 1600 kusů se již prodalo nebo pro ně existuje předobjednávka? Vůbec jejich prodejní politice nerozumím.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Jo tak to nejsi sám. Myšlenkové pochody u Abrexu jsou pro mně neznámé. Na tomto by skončili Kojak, Kolombo i s Vacátkem kdyby se dali dohromady.

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Chlapi, nevíte jestli bych někde sehnal ještě sklopku nebo valník Pragu V3S?

sberatel21

Já je tak před měsícem kupoval na prodejně Foxu v Černé růži. Stavil jsem se tam jen tak při cestě a byly tam na výběr všechny druhy v různých barvách. Já si koupil šedý sklápěč, který jsem sháněl. Byl dokonce zabalen v originální krabici s nápisem Avia. Mělo se jednat o první dodanou sérii Abrexem pro Avii ještě před uvedením modelů na trh pod vlastní hlavičku Abrexu. Jsem rád, protože byl model bez vad a koupil jsem ho za úžasných tisíc korun. Prodavač tvrdil, že se jednalo o nějaký jednorázový odkup modelů přímo od Avie. Doporučuji si tam zavolat, protože ty modely nemusí být na e-shopu.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , ještě pár kousku je na http://www.svet-aut.cz/ to je v Děčíně .

miroussm

Příspěvek od miroussm »

No jo, dneska jsem dostal upřesnění, že chce švagr vojenskej valník, to na světě aut už nemají, tak zkusím zítra zajít do Foxu, telefon mi neberou.

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , no nevím myslím že vojenský se už dají sehnat těžko ,jedině znova stříknout a upravit .

sberatel21

Upřímně řečeno si vojenskýma nejsem jistý, protože se na ně nespecializuji. Mám tušení, že tam něco vojenského bylo, ale už vůbec nevím jaká modifikace.

lada

Příspěvek od lada »

Objednej si je z Avie Praha, já si před 14 dny koupil modrý valník a sklápěč, šedý sklápěč a skříň. Ceny jsou 600.- + DPH (726.-/kus). Bohužel vojenský a fekál už nejsou. Nejlepší tam zavolat a domluvit se přímo, zaplatit se to dá přímo v pokladně (pouze hotovost). Jinak mají Avie Furgon Policie ČR Foxtoys za 500.-+DPH (všechny Avie jsou taky za 500.-+DPH). (nefunkční link odstraněn adminem) Za ty peníze co nabízí svet-aut.cz koupíš v avii téměř 2 kusy.

Tauič

Příspěvek od Tauič »

Asi špatně vidím, ale můžeš mi Lada ukázat v tom odkaze jediný model Avie či V3S, který stojí pod tisíc korun jak píšeš? Otevřu odkaz a všechny modely nad litr! Už bych se hodně divil, že by foxtoys Furgon PČR stál pětibábu...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“