Abrex modely 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Abrex modely 1:18
Mně se takhle podle fotek nelíbí zadní čelo. To, co zprznily u 1/43 je zprzněno i zde. Prolis nad světly je ve skutečnosti úplně jiný a ani není tak široký. Jinak vypadá obstojně.
Nemá někdo to erko a Tatru od Bose. Chtělo by to foto aut vedle sebe.
Chtěl jsem ho k té 603.
Ale třeba ty spáry ve dveřích snad tak velké nejsou ani ve skutečnosti.
Taky nevím proč jsou v těch světlech ty terče . Za 2600 by to mohlo vypadat trochu jinak.
Ale beru to jen podle těch fotek ,třeba je v reálu lepší.
Ale třeba ty spáry ve dveřích snad tak velké nejsou ani ve skutečnosti.
Taky nevím proč jsou v těch světlech ty terče . Za 2600 by to mohlo vypadat trochu jinak.
Ale beru to jen podle těch fotek ,třeba je v reálu lepší.
Zdravým kolegové , no musím se přiznat že ty fotky nejsou bůhvíco ale je to můj první pokus něco nafotit a poslat e-mail , jsem rád že se povedlo , jak jsem avizoval IT techno. není moje hobby jsem rád když napíšu zprávu natož něco fotit ale zkusit se má všechno ,no na starý kolena už to asi nedám ,ale jsem rád že Bártovi fotky došly a že to sem dal , Ve skutečnosti je eRko mnohem lepší a vše sedí tak jak má .!! Pro °T603 ; eRko a obě 603 vedle sebe tak to je BOMBA !! Můžu potvrdit , zkoušel jsem to . Jinak díky za schovívavost , díky Dodo56.
To neva, snaha se cení
Dnes mi boli doručené Š110R. Som si vedomý toho že makrá ukazujú modely horšími než sú v skutočnosti, preto som si radšej počkal na ich doručenie. Teraz už môžem povedať že je to katastrofa, tie modely nie sú o nič lepšie než na obrázkoch. Pre známych som objednal viac kusov a stretol som sa s týmito vadami:
-nelícujúca spodná hrana a roh dverí s blatníkom, prahom.
-olištovanie okien v katastrofálnom prevedení, hrubé, škaredo nastriekané, na pravej strane zhora často preliačené
-mriežky zadných blatníkov majú iný odtieň ako samotná karoséria
-čierne prahy nepresne lakované
-množstvo menších znečistení v laku, matné nárazníky
Proporcie ako pri modeli 1:43, teda hlavne sklon prednej kapoty je úplne mimo reality. Z mojej strany obrovské sklamanie vzhľadom k cene 100 eur. Tatra 603 od BOS je oveľa lepšou voľbou za podobné peniaze, i ked som si vedomý toho, že resin je niečo iné.
-nelícujúca spodná hrana a roh dverí s blatníkom, prahom.
-olištovanie okien v katastrofálnom prevedení, hrubé, škaredo nastriekané, na pravej strane zhora často preliačené
-mriežky zadných blatníkov majú iný odtieň ako samotná karoséria
-čierne prahy nepresne lakované
-množstvo menších znečistení v laku, matné nárazníky
Proporcie ako pri modeli 1:43, teda hlavne sklon prednej kapoty je úplne mimo reality. Z mojej strany obrovské sklamanie vzhľadom k cene 100 eur. Tatra 603 od BOS je oveľa lepšou voľbou za podobné peniaze, i ked som si vedomý toho, že resin je niečo iné.
Tak po čekání na první reálné posouzení mám jasno, do toho nejdu. Hrozná škoda, prostě ukázka absolutně nevyužité šance a erko snad někdy udělá až BoS, kdyby získal liceci.
To by mě zajímalo stanovisko Abrexu ,že to pouštějí do světa.
I když to Erko nemám v plánu koupit tak se mi zdá že to avizovali aspoň 2 roky.Takže časem na přípravu to asi nebude.
Mám od nich Fabii S2000 a i tu až na druhý pokus .U první byly domrvené obtisky u druhé zase nejdou otevřít zadni dveře třetí pokus už jsem si raději rozmyslel.
I když to Erko nemám v plánu koupit tak se mi zdá že to avizovali aspoň 2 roky.Takže časem na přípravu to asi nebude.
Mám od nich Fabii S2000 a i tu až na druhý pokus .U první byly domrvené obtisky u druhé zase nejdou otevřít zadni dveře třetí pokus už jsem si raději rozmyslel.
No to snad není ani možné, teď už se nedivím, že fotografii tohoto modelu, je tak po skromnu, kdo by se s tím chtěl také chlubil že?
Taková šance, kultovní Československé auto a tak ji promarnit, troufám si říci zpackaným modelem, a podle příspěvku "Speeda" se asi nejedná jen o jednotlivý kus, ale asi o více, ne li, všechny.
Mé zaměření sbírky je sice jiné, ale říkal jsem si, že by nebylo špatné ji obohatit i dvěma našimi auty a právě černá "603" a žluté "erko", byly ty vyvolené, no nic ve hře zatím zůstává TATRA.
Taková šance, kultovní Československé auto a tak ji promarnit, troufám si říci zpackaným modelem, a podle příspěvku "Speeda" se asi nejedná jen o jednotlivý kus, ale asi o více, ne li, všechny.
Mé zaměření sbírky je sice jiné, ale říkal jsem si, že by nebylo špatné ji obohatit i dvěma našimi auty a právě černá "603" a žluté "erko", byly ty vyvolené, no nic ve hře zatím zůstává TATRA.
Koupil jsm si ten model taky a v jednotlivych datilech to je opravdu HROZNY MODEL. Jak neco takoveho lidi od Abrexu mohou vypustit ven a jeste za takovou cenu.
Modelem jsem hodne zklamany a necham si ho jako memento.
Modelem jsem hodne zklamany a necham si ho jako memento.