Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Já ještě nenafotil nic z roku 2015,ale jsem někde na 9ks 1:18+ cca 30 ks 1:43-vše Megane ,krom 2 ks Scéniců/a nebo to co původně Megane byl-Trophy--RS O1/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Už to letos, někdo uzavřel?? Pokud ano s fotosumářem 2016 sem
Sbírka modelů Citroën
Tak Sumář 2016
ještě jeden přidám a je to Full
letošek byl plodný rok
ještě jeden přidám a je to Full
letošek byl plodný rok
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Barte, Jirko plodný rok, super
Zdravim, souhlas a jsou to i pěkné modely.
Já už také můžu konečně bilancovat - u mě je to o poznání méně, zvlášť letos a to ani ne proto, že by nebyly prachy nebo místo ve vitrínách, ale jako spíš, že mi zkrátka dochází inspirace a že se to omezuje na již dříve vydané modely a většinou tedy hůř sehnatelné, takže 5x AUTOart, 1x BEANSTALK (PMA)
Já už také můžu konečně bilancovat - u mě je to o poznání méně, zvlášť letos a to ani ne proto, že by nebyly prachy nebo místo ve vitrínách, ale jako spíš, že mi zkrátka dochází inspirace a že se to omezuje na již dříve vydané modely a většinou tedy hůř sehnatelné, takže 5x AUTOart, 1x BEANSTALK (PMA)
Tak se taky přidám.Letos mě přibylo do sbírky jen 46 modelů, protože se moje aktivity ubírají i jiným směrem a musím to nějak podělit. Ale jelikož jsem poslal 62 modelů do jiných sbírek, tak celkový stav je 1030 modelů. Z toho 17x GT-Spirit, 9x Spark, 6x Minichamps, 4x TSM, 3x OttO, a 1x od AA, BBR, BoS, Laudoracing, Paudi, PremiumX a Schuco.
Gratulujem všetkým ku tohtoročným prírastkom.
U mňa tento rok pribudlo 20ks (11xOT, 3xSS, 2xNO, 1xKY,TM,MCH a SO),
celkový stav 144ks.
U mňa tento rok pribudlo 20ks (11xOT, 3xSS, 2xNO, 1xKY,TM,MCH a SO),
celkový stav 144ks.