Vitrína LIDL :-)
Re: Vitrína LIDL :-)
Tak od zítřka 8.12. opět v nabídce
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Čekal jsem na ně.Tentokrát jsem koupil dvě a jsou už doma.Alespoň se uleví těm stávajícím,kde byly modely už velmi natěsno a ty ostatní dostanou důstojné místo pro jejich vystavení....
Taky jsem pořídil další. Bohužel neměli barvu, kterou mám na předchozích. Budu muset popřemýšlet jak to sladit, aby to moc neřvalo.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Taky jsem pořídil dvě, taky mám jinou barvu než předchozí a v Pardubicích za 1512.-Kč/kus.
Tak to je koupené v zbouraném a znovu postaveném a nově otevřeném pardubickém Lidlu poblíž nádraží, kde je "otevírací sleva" Já jsem je koupil ve "starém" v Polabinách ve stejné barvě, jako ty tři předchozí, ale bez slevy, za 1890,- Kč. Ty měli ale na prodejně, kdy jsem tam byl(v 8.15 hod) jen tři a dvě jsem koupil Já... Ještě měli další v bílé barvě a těch bylo víc....lada píše:Taky jsem pořídil dvě, taky mám jinou barvu než předchozí a v Pardubicích za 1512.-Kč/kus.
Oni tam taky byly bílý, ale byly narovnaný z druhý strany regálů a byla jich tak 8-10 kusů. Já ty dvě dal do auta a pak jsem šel udělat nákup a teprve jsem si jich všimnul a myslím si, že by to asi nebyl problém vyměnit. Sleva 20% je na všechno až do 18.12.
Lidl Pardubice (u nádraží) 4 kusy vitrína bílá za 1512,-/kus pokud máte někdo zájem. Byl jsem tam asi v 17.30.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vitrínu LIDL jsem zvažoval, ale nakonec jsem si pořídil tyto.
To jsi někde koupil, nebo jsi je nechal udělat na míru?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechal jsem si je udělat. Ty z Lídlu bych nesrovnal tak aby mi pokryly celou zed a prostoru není nazbyt.