Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
já myslel,že Norev vyšoupl i-scale a ne Abrex...
Jooo takhle jste to myslel..tak to je jiná...
-
I scale rozhodně nepatří pod norev ani pod kyosho jak se ze začátku tvrdilo.Je to firma která vyrábí modely pro ty co si zaplatí, ale z fotek musím říct že kvalita kolísá když nelícují díly u 1:18 na oficiálních fotkách tak ať to ta firma radši zabalí.
Jo jinak na jednom foru se tvrdí že abrex bude oficiálně dovážet modely škodovek paudi..Byl by to rozumný krok pro všechny.Neví někdo co je na tom pravdy?Rozhodně lepší než mít strach to posílat z Číny, že to v zájmu "všeobecného blaha" celníci rožslapou.
Jo jinak na jednom foru se tvrdí že abrex bude oficiálně dovážet modely škodovek paudi..Byl by to rozumný krok pro všechny.Neví někdo co je na tom pravdy?Rozhodně lepší než mít strach to posílat z Číny, že to v zájmu "všeobecného blaha" celníci rožslapou.
Tak jsem zvědavý, jaký dojem na Vás dělá Forman. Na fcb to Abrex poměrně schytal.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Za tu cenu nic moc. Forman zmizel ze stránek Abrexu. Asi někdo neunesl kritiku na tu jejich chloubu...
Dlouho jsem byl pryč v cizině,ale jak vidím tak ,,blábolistů,, je tu stále dost a ti stejní,takže jsem o nic nepřiošel
No, jak se na ty fotky dívám detailněji, tak to žádná velká sláva nebude. Spousta otřepů, křivé spáry, divné kliky, úplně se ztrácí ten typický ostrý prolis, prostě hodně mizerná kvalita.shooter píše:Že by Norev vyšoupnul Abrex???
Dle jejich FB je první várka vyprodaná. Ale faktem je, že vypadá nějak divně.lada píše:Za tu cenu nic moc. Forman zmizel ze stránek Abrexu. Asi někdo neunesl kritiku na tu jejich chloubu...
Jinak mě ho to v nabídce ukazuje, ale počkám si jiné barvy, červených abrexů mám už hodně.
-
Já ho objednal. Škodovky sice nejsou mou prioritou, ale chci Abrex podpořit v jejich činnosti a nápravě reputace. Byly časy kdy vyráběl velmi pěkné modely za třetinové ceny na trhu a tohoto svého postavení svého času nezneužíval. Jedna věc jsou fotky, druhá věc samotný model. U mě k tomu rozhodnutí přispěl i fakt, že se snaží vyrábět v tuzemsku. Snaha by se měla umět ocenit. Čas ukáže zda se vše vyvíjí správným směrem a je míněno upřímně.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...