Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Zas bude co ničit, že?
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
-
Osobně si nemyslím, že by pan Františel číhal na reedici od Abrexu za účelem ničení modelů. Jeho přestavby jsou vždy o něčem a vycházejí z něčeho narozdíl od většiny mrtvých byť dokonalých přestaveb od jiných. Nesnaží se nic stylizovat ani si na nic hrát. To je hlavní důvod proč mu tolik fandím a podporuji ho v jeho umu. Kéž by podobných modelářů, kteří neberou vše smrtelně vážně bylo víc.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Tak R5 až v září, 110R v 1:18 prý před vánoci.Takticky bez dodatku roku .
Po čase jsem zavítal na stránky Abrexu a všimnul jsem si - Abrex už nemá firemní prodejnu v Praze na Pohořelci? Aspoň jí neuvádí ve svých kontaktech.
ABREX už nemá žádnou svoji kamennou prodejnu. Jen v tom svém "muzeu"
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Zdravím kolegové ,kdo sháníte Škoda Concept Yeti tak je k mání na Abrex e-shopu na straně11 v červený metalíze. V pondělí jsem objednal a ve středu byl doma . Tak teď už jen Fabie R5 a mám zatím všechny jejich modely.
pokud někdo nezaregistroval: (nefunkční link odstraněn adminem)
dnes ABREX dodal i fotky a upřesnění. Pokud takovýto model hodlají prodávat, koupí si ho jen největší zoufalec. I z tak malé fotky je vidět nepřesnost a špatná kvalita sestavení. Navíc prodej R5, která měla být už v dubnu, se posunul na čas před Vánocemi. Kterými?!?
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Já teda nevím, kde berete info o prodeji R5 před Vánoci, ale na pařížském autosalonu byla v oficiálním shopu Škody k mání za 20 euro už minulý týden. Foto nemám, protože závodní modely až na výjimky (130 RS a veškerá skupina B) nesbírám, takže jsem se o ni nijak blíže nezajímal. Ale trklo mě, že na stánku vůbec je.
Pravděpodobně je to stejné, jako při Barum rally. O jejich dopravu do ČR a prodej se postarala sama automobilka. Trochu divné je, že 20,-€ je v přepočtu cena o cca 100,--Kč nižší, než byla v září u nás . ABREX jako takový o modelu stále mlží a oddalujejejich prodej. Teď na období Vánoc
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz