IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Na duben je snad hlášený MUS059 Buick, alespoň jsem to našel na http://www.toms.nl :) a tam mají většinou pravdu. Jsem fakt zvědavý, zda se to povede. Taky by mě zajímalo, jestli bude realizována původně plánovaná červená Bordeaux nebo barevná kombinace vystavená na veletrhu. Na aktuální expozici IXO v Kantonu také snad nějaké Museum je, ale fotky na FB jsou jenom jako celkový pohled a jistota fakt není ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tohle se mi líbí:
(nefunkční link odstraněn adminem)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jsou krásné, ale mám raději 20-30. léta, případně s přesahem do lehce poválečného období. Cena také není zadny zazrak.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO konečně aktualizovalo stránky a je tam ten Buick v nové barevné kombinaci, která je určitě hezčí, než původně avizovana červená. Už se tesim...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No konečně ... Mě teda Buick ale moc nenadchnul, jsem spíš na ty starší. Asi vyzkouším od Norevu:
(nefunkční link odstraněn adminem)
Ani nový web IXO měl zatím moc nezaujal.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Nový web se mi taky moc nelíbí, ale věřím, že si zvyknu, hlavně když tam budou ta správná auta.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Jinak na tom novém webu mají nepochopitelné chyby, třeba Horch MUS011 a Cadillac MUS012 mají stejnou fotku vozu Horch, což praští do oka i poloslepeho. To nikdo neprovádí kontrolu? Zato na FB už se stačili pochvalit.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Buick už mám objednaný a mel by prý být někdy příští týden. Měl by to být poradny kus auta :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ten Buick samozřejmě přišel, jenom jsem to včas nenapsal. Je to hezký model a ta barevná kombinace je pěkná. Celek ovšem nemá tu atraktivnost původní série. Přijde mi až líto, co by všechno by mohlo v edici Museum být. Na výběr je přece ještě hodně úžasných modylku ze sérii Altaya, Atlas a jiných ze zlatého věku automobilů. Vůbec to nechápu, ale nějaký důvod zřejmě bude :(

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Nějak moje sbírka usnula. Kupoval jsem hlavně IXO MUS a Abrex (z období socializmu - mého mládí). Obě firmy se teď (poslední 2 roky) nějak "odmlčely" . Mým jediným letošním modelem je asi Renault NN Torpedo 1927 od Norevu. Jinak vývoj jde od kovových modelů k resinům - je jich spousta - a za ceny, které neakceptuji (tolik stály 1:18 v době, kdy jsem začínal - 2007). Takže - "nashle v lepších časech" :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“