Modely TATRA 1:43
-
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Na Foxu už mají 813 skladem. Tak rychle objednávejte ať je brzo vykoupená jako 148 CAS od PC.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Tak Tatra od PC byla trochu něco jiného. To byl plnohodnotný model, který takto stál jako originál (i když o kvalitě provedení si myslím své). Ovšem tohle je zlodějna, kdy model z časopisu někdo přelakoval, fláknul na něj vlajku a ještě blbě a prodává to za neskutečný prachy. Jsem zvědavý, kolik za něj bude chtít IXO.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ixo Tatru 813 si můžeš předobjednat za 1299Kč (nefunkční link odstraněn adminem)
Jednomu známemu už 813 přišla a znak je prý na dveřích.
Zdravím kolegové ,coby člověk neudělal pro svého Koně ,jsem měsíc nekouřil a pořídil 813KOLOSE už je doma .
Na Truck servru jsem viděl nový model TATRU Terrano I 6x6,hned jak to šlo jsem objednal a dnes vyzvedl . Musím říct že se model opravdu povedl i když je to rezíňak za cenu 1700,-Kč je za pakatel , když vemu v potas u jiných našich firem. Tímto bych rád poděkoval Firmě AM model z Rousínova, ač malovýrobce Tak myslí na naše sběratele.!!! Díky Dodo 56 .
Na Truck servru jsem viděl nový model TATRU Terrano I 6x6,hned jak to šlo jsem objednal a dnes vyzvedl . Musím říct že se model opravdu povedl i když je to rezíňak za cenu 1700,-Kč je za pakatel , když vemu v potas u jiných našich firem. Tímto bych rád poděkoval Firmě AM model z Rousínova, ač malovýrobce Tak myslí na naše sběratele.!!! Díky Dodo 56 .
Ta T815 je toto?
http://www.busmodely.cz/produkty/tatra-815-terrno
Jak to vypadá ve skutečnosti? Jaký je dojem ze zpracování? Je to tedy celé resin? Koukám, že polonápravy jsou proti sobě správně posunuty na nosné rouře jako u skutečnosti, kola jsou napevno nebo se točí? Pneumatiky jsou gumové nebo resin? Řekl bych, že jako vzor evidentně sloužila verze 8x8 od Kadenu.
S nákupem T813 bych počkal, až bude oficiálně od IXO, bude levnější...
http://www.busmodely.cz/produkty/tatra-815-terrno
Jak to vypadá ve skutečnosti? Jaký je dojem ze zpracování? Je to tedy celé resin? Koukám, že polonápravy jsou proti sobě správně posunuty na nosné rouře jako u skutečnosti, kola jsou napevno nebo se točí? Pneumatiky jsou gumové nebo resin? Řekl bych, že jako vzor evidentně sloužila verze 8x8 od Kadenu.
S nákupem T813 bych počkal, až bude oficiálně od IXO, bude levnější...
Zdravím ,tak vše je resin , kola jsou na kovových osách , přední kola se nedají natáčet ,korba i kabina je napevno .Blinkry a zadní světla jsou z lesklé folie ,jako statický model dobrý řek bych srovnatelný s demprem od Foxe ,ale za poloviční cenu. Ano za vzor nebo chcete-li kopii byla Kadenka , na trucforum to píše i autor a ve vitríně je jedno zda má motor nebo zdviženou korbu .Já jsem opravdu spokojen.
Dodo 56 - stím nekouřenim super. Ja jsem nekuřék, ale posledni dobou jsem přibral. Takže nebudu žrát a jelikož 813 už mám tak pujdu do autojeřábu 138 P. C.
A snad o prázdninach do Phoenixu Buggyry.
A snad o prázdninach do Phoenixu Buggyry.
-
- Kontaktovat uživatele:
T603 - v jakém měřítku ta Phoenix Buggyra je a kde se dá objednat. Celkem o ní začínám přemýšlet. Dík za info.