WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Pan Loeb v černé barvě tu tuším ještě nebyl.
Už byl, každopádně se neokouká, všiml sis komplet nové kasle na modelu
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Gary máš to parádní, toho černozlatého Loeba mám taky v plánu, je to nádherný design Bohužel ted jsem švorc, ale aspoň už mám konečně novou vitrínu.
Barte,abych se přiznal tak nevšiml.
Mám teď trošku divočinu,tak jsem jen udělal fotky a strčil to do vitríny.
Ale s příchodem zimy to určitě porovnám.
Libore ,právě tu tvoji vitrínu bych si opravdu rád prohlédnul -- naplněnou samozřejmě.
Mám teď trošku divočinu,tak jsem jen udělal fotky a strčil to do vitríny.
Ale s příchodem zimy to určitě porovnám.
Libore ,právě tu tvoji vitrínu bych si opravdu rád prohlédnul -- naplněnou samozřejmě.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Gary neboj už se na tom pracuje, jak to všechno " zaparkuju " tak pak hodím foto Jinak , ale tady už jsou lepší borci v počtu kusů rally modelů, u mě jich je jen nějakých 90ksgary28 píše: Libore ,právě tu tvoji vitrínu bych si opravdu rád prohlédnul -- naplněnou samozřejmě.
Ať koukám, jak koukám, tak nevidím vůbec žádný rozdíl v těch karoseriích DS3 wrc
Pokud má být "nová" kastle lépe propracovaná v oblasti předního nárazníku (průduchy k chlazení brzd), tak to není vůbec žádná pravda - toto bylu už i u "původní" kastle - jen to je přelepeno decalem, který tak tvoří "neprofilovanou" rovnou plochu.
Jukni na té kasly třeba na přední nárazník pod svetlama.
Pokud mas doma jukni na spary a profil kapoty a zadních blatniku.
Pokud mas doma jukni na spary a profil kapoty a zadních blatniku.
Sbírka modelů Citroën