IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Bugatti Galibier už prý mám doma, ale modylek mi jako přinese až Jezisek.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Letos to byla fakt bída. Kdybych neschoval Galibiera pod stromeček, tak jsem měl nadílku bez modylku.
Dneska má být na Prima Zoom opakování pořadu o Bugatti Royal, tak se děsně tesim.

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Koukal jsem a bomba
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Na stránkách IXO pořád ještě visí katalog z roku 2014! Je to celkem ostuda. To se tam nikdo z vedení nekouka?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Teď je nejhorší situace za dobu trvání série. Vůbec nevím, co bude dál. V dohledu dalekohledu je tak maximálně Buick. Byl vystaveny na veletrhu v nové barevné kombinaci ;)

Stanley

Příspěvek od Stanley »

Ono Ixo je zrejme zahltené svojimi aktivitami pre Atlas, deA apod. - a to mu asi komerčne viac vyhovuje. Inak ako som už písal v sekcii katalógy, súhrnný ixo katalóg 2016 v PDF-ku je na stiahnutie na PremiumX models web stránke. Portfólio tých málo noviniek na r.2016 svedčí o tom, že ixo t.č. preferuje svoju značku Premium X. Škoda, že ixo má tak málo noviniek, ale napriek tomu v Ixo verím naďalej, snáď prídu lepšie časy. Stále by som bol zvedavý, že akú rolu v tom všetkom (v pozadí) zohráva Norev. ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Díky za naději, snad se tedy dockame :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To už tady Museum nikdo nesbira? Že tu fnukam jenom ja ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No jo, ono už není co komentovat :-( . Já si to v optimistické variantě vysvětluju tak, že to přepískli s časopisovejma edicema a POKUD si to už uvědomili, tak nějaký čas trvá zase najet na výrobu originál IXO MUS.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je fakt, že ani Altaya žádnou edici klasických aut ze zlatého věku ted nemá. Mozna je to tím, že sběratele stárnou a mládež vidí uz auta ze 60. let jako nekonečne dávnou historii. No snad máš pravdu a nějaká naděje stále je ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“