Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Libore dík za pochvalu.
205tka není zrovna v nejdivočejší verzi ,ale kdo ví kdy a za kolik bude třeba noční Monte.
U Fordu 200 RS taky stále čekám na noční tovární auto a nic.
Na druhou stranu pokud Otto letos vydá ty modely z veletrhu tak to bude super.
Ještě kdyby tak udělali kompletní řadu rally Toyoty Celica .....
205tka není zrovna v nejdivočejší verzi ,ale kdo ví kdy a za kolik bude třeba noční Monte.
U Fordu 200 RS taky stále čekám na noční tovární auto a nic.
Na druhou stranu pokud Otto letos vydá ty modely z veletrhu tak to bude super.
Ještě kdyby tak udělali kompletní řadu rally Toyoty Celica .....
Celicu budeš muset hledat u Top Marques.Já ji sice na indexu mám,ale ta cena je pro mně těžce stravitelná.
Vzhledem k poměru cena --kvalita se o konzumaci ani nebudu pokoušet.
Barkas B 1000 Feuerwehr 1965
MCG
mimo zrcátek, majáků, malého majáčku vzadu, starého typu nárazníků, má i jiný interiér (lehátko a dvě solo sedadla vzadu)
MCG
mimo zrcátek, majáků, malého majáčku vzadu, starého typu nárazníků, má i jiný interiér (lehátko a dvě solo sedadla vzadu)
Sbírka modelů Citroën
Sun Star - Lincoln KB 1932
Lincoln je parádní klasika, mám ho také, vínový. Mám ho ale se staženou střechou, nenašel jsem nikde obrázek skutečného auta, kde by byla vidět boční konstrukce stahovací střechy. Trochu nerozumím, proč to tak tedy udělali u modelu....Jsou-li k dispozici fotky, rád se na ně mrknu
Tak to vypadá, že soudruzi ze SunStaru udělali někde chybu Ta konstrukce má být s největší pravděpodobností pod plachtou. Možná bude pro oko lepší, když to odřežu.
Někteří výrobci přibalí obě střechy a pak si můžu vybrat, kterou nasadím. Tady to nejde. Každopádně díky Marfile za upozornění
Díval jsem se na svůj Motor City Classic, chybu udělali už soudruzi z MCC, je to stejná forma, SunStar to převzal.
Ale každopádně to nic nemění na tom, že model je to nádherný. Z mého pohledu, pominu-li hodně drahé Bugatti Royale od Bauera, je to nejlepší model kategorie velkých, luxusních automobilů z 30.let, jaký je na trhu.
Ale každopádně to nic nemění na tom, že model je to nádherný. Z mého pohledu, pominu-li hodně drahé Bugatti Royale od Bauera, je to nejlepší model kategorie velkých, luxusních automobilů z 30.let, jaký je na trhu.
Nejen že je to model fakt pěkný, ale je i dost těžký
Ta úprava odříznutím vzpěr je asi to nejlepší, "přeplachtování" by bylo modelářsky hodně náročné.
A ještě připojuji čerstvý přírůstek do mé sekce Roadstery a spidery zlaté éry:
Chevrolet Corvette 1962 (Autoart)
Ta úprava odříznutím vzpěr je asi to nejlepší, "přeplachtování" by bylo modelářsky hodně náročné.
A ještě připojuji čerstvý přírůstek do mé sekce Roadstery a spidery zlaté éry:
Chevrolet Corvette 1962 (Autoart)
Řekl bych, že ta modrá barva od Dalibora je slušivější hrome
U Ricka střechu nekomplikovali:
Zkusil jsem úpravu v PC
U Ricka střechu nekomplikovali:
Zkusil jsem úpravu v PC
Naposledy upravil(a) Vladamir dne 13 úno 2016, 21:34, celkem upraveno 1 x.