Vitrína LIDL :-)
Re: Vitrína LIDL :-)
Nebývá jen před Vánocemi, ale i kolem června. Kupoval jsem ji tak předloni. jen vloni nebyla celý rok prý z důvodů změn.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Zdravím kolegové ,dá se koupit i na Smallcars ale o tisícovku dráž ,je ale šedivá.
To není ta samá. Z LIDLu má i prosklené boky.
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Ta z Lidlu má pevný záda, dá se pověsit. Tahle má zadní stranu ze sololitu a pochybuju, že by to ten lisovanej papír udržel na zdi.
-
Kedysi bol problém zohnať, aj mne trvalo, kým sa mi podarilo zakúpiť druhú. To bolo pred pár rokmi. Ale akurát dnes sme boli v Lidli a majú ich u nás asi 20, stoja tam už nejaký týždeň, nevypadá to, že by sa predávali.
Hmm tak to asi jen u vás. V Čechách se po ní vždy zapráší. Bohužel jsem před Vánocemi byl upoután na lůžko a citelně mi chybí.
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Hradec Králové v 8:30 ze tří prodejen Lídlu v první jeden kus ve druhé nic a ve třetí dva kusy a už jen bílé provedení
Hmm, možná ve velkých městech něco zbývá, ale u nás tedy ani náhodou. Dostali jich podle prodavačky 5 a byly během dvou hodin pryč. Budu muset asi vyrazit na výlet. Díky za povzbudivé info. Modely se mi nebezpečně vrší na skříni a hrozí jejich zřícení.
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Zdravím kolegové ,tak konečně se povedlo nafotit ,
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
To já si poprvé ráno přivstal na nákup jako důchodci a přesně v sedm ráno v den zahájení prodeje naklusal do Lídlu s rudlíkem.K.Arno píše:Hmm, možná ve velkých městech něco zbývá, ale u nás tedy ani náhodou. Dostali jich podle prodavačky 5 a byly během dvou hodin pryč.
Doporučuji všem, úspěch nákupu zaručen