Modely TATRA 1:43
-
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Ináč nadstavba je podľa mňa rezin ako na to pozerám a balenie veľmi nešťastné. Modely sa hýbu v krabičkách, trochu to nedomysleli.
Na stránkách MCW píšou resin (nefunkční link odstraněn adminem)
-
Tak som sa nemýlil. Ako som sa pozeral na tie tatrovky odspodu, vypadá to ako klasické rezinové modely, teda hrubo opracované tam, kde to bežne nevidno (nadstavba odspodu), ako celok to však nevypadá zle a ani by som na prvý pohľad nepovedal, že z čoho je to vyrobené. Štve ma len to balenie
A kdes vyčetl jak je to balené? Mám od PC několik modelů a vždy perfektní a pevná krabička.
A teď prosba.Dá se sehnat Tatra 111 levněji než za cca 4000kč? Víte to někdo? Díky.
A teď prosba.Dá se sehnat Tatra 111 levněji než za cca 4000kč? Víte to někdo? Díky.
-
Nikde som to nevyčítal, iba som dnes balil niekoľko desiatok týchto tatroviek...
Tak teď si mě dostal.....LeonCupraR píše:Nikde som to nevyčítal, iba som dnes balil niekoľko desiatok týchto tatroviek...
A je někde známo kdy bude k mání 138 cas Premium Classixxs
Co zase osobní? Je naděje, že by někdo udělal třeba Tatru 80? Presidentský dvanáctiválec by byl moc pěkný kousek
Tatru 80 dělá Knopp a prodává FOX.A cena? No nevim jak jseš natom...
Díky, ale to už je fakt dost. Jak už jsem tady někde psal, tak musím občas dávat korunky na takové zbytečnosti jako je jídlo, bydlení, energie a tak