Moje sbírka vojenské techniky v měřítku 1:72
Moje sbírka vojenské techniky v měřítku 1:72
Modely vojenské techniky jsem začal sbírat v roce 2007, kdy začaly vycházet v trafikách modely od vydavatelství Amercom. Až později jsem zjistil, že existují i jiné společnost, které se zabývají výrobou těchto modelů. Trafikové modely byly v měřítku 1/72 a u toho jsem zůstal.
Jak jsem uváděl v jiném tématu, předvedu zde jen část svojí sbírky, neboť focení nedopadlo právě dobře. Do konce roku to asi nestihnu, ale příští rok bych si mohl najít čas na lepší zdokumentování sbírky.
Jak jsem uváděl v jiném tématu, předvedu zde jen část svojí sbírky, neboť focení nedopadlo právě dobře. Do konce roku to asi nestihnu, ale příští rok bych si mohl najít čas na lepší zdokumentování sbírky.
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 26 dub 2022, 21:50, celkem upraveno 6 x.
Modely obrněné techniky v měřítku 1:72
Re: Sbírka vojenské techniky
To co je na fotkách, je menší část sbírky, mám přes 120 modelů. Jak jsem uvedl, část fotek nevyšla.Stevko86 píše:fakt super máš toho teda dosť
Jmenovaný rok se také blíží ke konci, ale přece jsem si vzpomněl a našel si čas na tento slib. Zde jsou moje modely :Tony M. píše: Do konce roku to asi nestihnu, ale příští rok bych si mohl najít čas na lepší zdokumentování sbírky.
(1.část)
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 23 led 2022, 22:42, celkem upraveno 2 x.
Zde je 2. část :
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 23 led 2022, 22:45, celkem upraveno 2 x.
A zatím poslední část :
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 23 led 2022, 22:47, celkem upraveno 3 x.
Poslední přírůstek:
Naposledy upravil(a) Tony M. dne 23 led 2022, 22:56, celkem upraveno 2 x.
ejha krásny som na neho pozeral v trafike ...je to 535 alebo 537?
modrý Mondial, pekný Mondial
Je to typ MAZ-535A.Stevko86 píše:ejha krásny som na neho pozeral v trafike ...je to 535 alebo 537?
Více zde (nefunkční link odstraněn adminem)
Možná si ještě nějaký model koupím. Kandidáti : 2S4 Tulpan, B1 Centauro, 2S5 Hyacint, MT-LBM (6M). Přičemž ty pásové vozidla bych musel upravit.