Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Re: Kovové i resinové modely trolejbusů a autobusů 1/43
Pavle, držím palce!
- jozefbicar
Pavle,je už doba co sme si písali..mrzi,ma že choroba Ti brani zit svoj sen..sam to dobre poznam..musel som predať 160 modelov aby som mohol žiť..no vďaka nim som teraz tu..verim ze aj tie tvoje Ti pomôžu prekonať tazke chvíle..vzdy je čas a možnosť ze sa knim,možno nie úplne ale aspon čiastočne vrátiš..moj lekár hovorí.." Neberte chlapi to čo,majú radi...inak prestanu byť chlapmi..Drzim ti palce a verim ze všetko bude co dobre..
JoJo
JoJo
-
Ahoj všem!!!!
Tak jsem komplet vitrínu se sbírkou prodal zájemci do zahraničí. Snad bude v dobrých rukou a přinese mu radost jakou přinášela mě. Já na tomto foru končím, v půlce ledna jdu na operaci a začnou mi úplně jiné starosti. Budu bojovat o ten nejcennější model jaký každý máme. O svou duši.
Všem kteří mi drží palce velice děkuji, přeji vám mnoho úspěchů a hlavně zdraví.
S pozdravem přátelé
Pavel Rajm.
Tak jsem komplet vitrínu se sbírkou prodal zájemci do zahraničí. Snad bude v dobrých rukou a přinese mu radost jakou přinášela mě. Já na tomto foru končím, v půlce ledna jdu na operaci a začnou mi úplně jiné starosti. Budu bojovat o ten nejcennější model jaký každý máme. O svou duši.
Všem kteří mi drží palce velice děkuji, přeji vám mnoho úspěchů a hlavně zdraví.
S pozdravem přátelé
Pavel Rajm.
Hodně štěstí, Kolego!
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Držíme palce a přejem hodně sil do toho boje.
Držim ti palce, rozhodně se ukaž aspoň na pokec.
Ať to vše dobře dopadne
Ať to vše dobře dopadne
Sbírka modelů Citroën
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo jak to vypadá s Pavlem?? I kdyż jsem ho neznal osobně, často si na něho a jeho krásnou sbírku autobusů a trolejbusů vzpomenu.
-
Sbírka pana Pavla byla obdivuhodná. Pro mě je sběratelským vzorem i když vím, že takového odhodlání já nejsem schopný dosáhnout.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Zdravím kolegové ,tak na internetovém obchodě " BASS PRINT" již asi deset dní běží startovač na nové modely našich autobusů , možná by bylo dobré podpořit , konečně zase jeden dobrý nápad .!!!.
Projekt je to ambiciozní a bylo by super, mít kovový model Karosy za 1400,-. Leč si myslím, že je nereálný. Už běží asi deset dní a vybralo se jedno procento. Oni chtějí přes mega a to se prostě nenasbírá. Jenže ono je to dáno i jejich chabou propagací...