"Ameriky"
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: "Ameriky"
Taky má něco do sebe, ale moje srdcovka je holt 353
Co na to říct...ohohohohóó
Hmm, to bych byl nóbl pán ...a taky bych měl konečně auto, co by mi dovolilo se rozvalit na kapotu jako ve filmu
No a proč ne-sny se mají plnit.Pokud bych byl Tebou, dak do toho jdu hlava-nehlavaHmm, to bych byl nóbl pán
"novinka" od Aa - proti bílé vystavené v Norimberku tato modrá vypadá výrazně zajímavěji, ale nejsem si jistý jestli na ni pomýšlet, když už mám doma od Aa ročník 59, který se liší jen kapotou a chromovými lištami na kufru...v neposlední řadě bude taky překvapení cenovka. Na stránkách AUTOartu její cena odpovídá Hondě NSX, což je celkem síla
Poslední přírůstek - Mustang LX 5.0 1993 od GMP. Pro fox body mám prostě slabost
Už je to vážně dlouho, co jsem si naposled koupil Bburago, ale z tohohle kousku mám celkem radost ..a navíc za moc hezkou cenu
Moje posledne dva prírastky
Chevy SS 454 Monte Carlo 1970
Mercury cougar Eliminator 1970
Chevy SS 454 Monte Carlo 1970
Mercury cougar Eliminator 1970