Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Tak letos jsem si koupil celkem 329 modelů 1/18. Na fotkách není 5 kusů modelů Škoda a 3x Audi. K tomu mi přibilo pár vitrín .
Hezký, ten kinder truck můžu jen tiše závidět
To je zase nářez.
Ale trochu méně než loni, do 365 pár kousků chybí.
Zkrátka výrobci nestíhají.
Já se letos s fotosumářem omluvím, protože nemám všechny letošní přírůstky nafoceny, hlavně ty jarní jsem nestíhal a už to ani nestihnu.
Ale trochu méně než loni, do 365 pár kousků chybí.
Zkrátka výrobci nestíhají.
Já se letos s fotosumářem omluvím, protože nemám všechny letošní přírůstky nafoceny, hlavně ty jarní jsem nestíhal a už to ani nestihnu.
Děkuji chlapci. Myslím, že nebudu stíhat všechny modely kupovat. Když vidím na tomto skvělém foru novinky výrobců, tak je kupa nových firem co budou valit reziny a při těch cenách co za to chtějí to půjde velmi těžko.
-
Zdá se, že budeme muset pečlivě vybírat,případně hlídat výprodeje.
Jinak o nárust cen se asi postaral AA,který to odstartoval S4 a jelikož ty 2 verze dost rychle vyprodal pak už tu cenu nechal tak a od toho se odrazili všichní a zvedli ceny.
Otázkou zůstává co to udělá dál - zda se tím zhodnotí ty staré které byly za "normální cenu" nebo ne. Pokud jsou nyní nákupní ceny stejně vysoká ,jako prodejní ceny nyní už rarit - zůstává otázka jak moc se zhodnotí případně nyní nové drahé modely.
Jinak o nárust cen se asi postaral AA,který to odstartoval S4 a jelikož ty 2 verze dost rychle vyprodal pak už tu cenu nechal tak a od toho se odrazili všichní a zvedli ceny.
Otázkou zůstává co to udělá dál - zda se tím zhodnotí ty staré které byly za "normální cenu" nebo ne. Pokud jsou nyní nákupní ceny stejně vysoká ,jako prodejní ceny nyní už rarit - zůstává otázka jak moc se zhodnotí případně nyní nové drahé modely.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Asi to tak bude Tondo, ti amíci z AA mě totálně nasrali, ted je, ale otázka zda jim ty modely pujdou na odbyt (třeba ta S4) jako za ty původní už tak předražené modely. To platí i u o ostatních výrobců. Jinak gratuluji všem ke krásným přírustkum v roce 2015
Jak se říká, včera bylo pozdě ..... modelů Porsche mám t.č. něco kolem 820 kusů, evidenci si sice vedu, ale přesně spočítané je nemám....sva57 píše: No to už je asi na čase. V krabicích to není ono.Jinak musím uznat, paráda.Kolik už jich vlastně máš celkem ?
To mi poser na holý zádakomas píše:
Jak se říká, včera bylo pozdě ..... modelů Porsche mám t.č. něco kolem 820 kusů, evidenci si sice vedu, ale přesně spočítané je nemám....