Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
U Borisa a u JuruRS, zo Sagim sme sa stretli na polceste.
Súhlasím, bolo na čo pozerať a prostriedkov by sa zišlo aj viac, ale spokojnosť
Súhlasím, bolo na čo pozerať a prostriedkov by sa zišlo aj viac, ale spokojnosť
Tak koukám, že Sagi rozprodával celou svou sbírku - ta Fabie WRC Kopeckého z Monte Carla má světelnou rampu, kterou jsem pro něho dělal (existují pouze 2ks).
Tak jsem uzavřel sběratelský rok i já. Jak jsem zde již dříve psal, snažím se dělat si radost cca jednou za měsíc, což se mi podařilo i letos, ale bez mučení zároveň prohlašuji, že letos už to šlo dost "přes závit" a myslím, že příští rok bude asi modelů míň, nějak neumím ty stále se zvyšující ceny překousnout.
Díky zaměření mé sbírky, to byla i letos směsice "kováků" a "resinu" a dokonce přibyly fy OTTOmobile a GTspirit. Celkem dvanáct kousků, 7 resinů a 5 kováků.
Díky zaměření mé sbírky, to byla i letos směsice "kováků" a "resinu" a dokonce přibyly fy OTTOmobile a GTspirit. Celkem dvanáct kousků, 7 resinů a 5 kováků.
Veľmi pekné.Gratulujem
Letošní rok už mám taky sečtený, byť ještě tři modely jsou na cestě, ale ty dorazí až po Silvestru - takže přibylo 91 modelů vozů Porsche, 51 produkčních a 40 předělávek, z toho 23 modelů z vlastní "dílny". Na příští rok plánuju zabydlet podkroví, kam bych se s modely měl vejít a konečně jim všem dopřát pořádné vitríny... nu uvidíme.
ORIGINAL
UMBAU
ORIGINAL
UMBAU
Ty voe to je nářez ! Mám rád jednostranně zaměřené sbírky
Ozajstný Porsche maniak za mňa na 1***
Ty přírůstky PORSCHE, tak to je fakt super. Hlavně ty přestavby. Úžasný !!!
Mám k těm fotkám jeden dotaz - v té části produkčních modelů je ve třetí řadě od konce, úplně vpravo, zelený model - co to je za model? Fakt neznám. Díky předem za info.
Mám k těm fotkám jeden dotaz - v té části produkčních modelů je ve třetí řadě od konce, úplně vpravo, zelený model - co to je za model? Fakt neznám. Díky předem za info.
Jedná se vlastně taky o přestavbu modelu, základem je 911-ka Carrera od Bburaga a úpravu má na svědomí firma Braccio und Götz, na krabici je katalogové číslo je 553/012 a na spodní části modelu č. 00050. Podle mých poznatků jde o sérii v počtu několika desítek, možná i málo stovek stejných modelů. Předlohou je závodní model z roku 1994 ze Supercupu.collector píše:
Jinak díky všem za slova uznání ohledně nových přírůstků