Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Dokonce a levneji na oficialnim a novem eshopu tatry http://tatra.aba-reklama.cz/index.php?id_parent=133 .
-
Pěkný eshop, jen by mohli být nabízené modely k prodeji.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
-
Nevíte někdo zda černá 603-1 Fox toys je už v prodeji- tzn. fyzicky na prodejně?
David Hodan už ju na FB dal aj nafotenú - https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4472055697
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
I já jsem jí na prodejně již očumoval. Nevypadá nejhůř, počkám si ještě na ofiko verzi od IXA. Oproti té první 603-2 má tahle níže posazený podvozek, resp.kastli, působí to více realisticky, oproti verzi "4x4" té první T603 od IXA.
Takový dotaz pro mn, znalce tatrováka Existovala vůbec šestsettrojka PO (požarni ochrana) Když několik výrobcu ji dělá.
Zdravím kolegové ,tak ta černá od IXA 603/1 dost slušný model ,už je doma.
-
Očekávám T148 S1 od RO s výklopnou kapotou, kterou mám již 8 měsíců objednanou. Bohužel se do konce tohoto roku nepodaří model vyrobit. Nevím co se děje, ale nějak se produkce RO zpomaluje. Snad nebude výroba Tater ukončena, protože by to byla nedozírná škoda.
A nebo mají naopak tolik zakázek, že nestíhají.
Nevíte někdo kdy bude u nás dostupný tento model?Foxtoys ho nemá, toy shop ho nemá jestli se náhodou nerozešli s premium classixxs ve zlém...
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)