nOstalgia
Re: nOstalgia
Tohle dnes autocult napsal na svůj FCB, takže asi to Smallcars s tím doručením do 13.11. trefil, jen FOX neví vůbec nic
All October News are shipped out and are available at your Model dealer.
All October News are shipped out and are available at your Model dealer.
Tak to jsem zvědav. Podle původního plánu (bylo domluveno hned po objednání) bych si měl měl model vyzvednout v pátek přímo u Foxu.
Ale moc s tím nepočítám:-(.
Ostatní prodejci s tím počítají a dají to zákazníkovi vědět, či to jinak oznámí, jen u Foxů na to kašlou.
Ale moc s tím nepočítám:-(.
Ostatní prodejci s tím počítají a dají to zákazníkovi vědět, či to jinak oznámí, jen u Foxů na to kašlou.
Tak mě právě volali, model již dorazil.
Me take:-). V patek vyzvedavam. Uz se tesim.
Další krásný model doma. Je vskutku povedený, bez jediné vady na kráse. Co jsem se dozvěděl, prý ti co založili Autocult jsou "odpadlíci" z Premia.
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
V sobotu si pro něj jdu, se těším
Je hezký. Na živo jsem Škodu 935 neviděl, ale co srovnávám dle fotek, vytkl bych dvě věci. První je detail, ale mám pocit, že zbytečně moc vytáhly ven konce výfuků. Druhá věc je odstín laku. Podle fotek bych řekl, že skutečný vůz je více do černa, tedy opravdu antracit, zatímco tento model mi příjde spíš do hněda.
-
Mě tento model nechává klidným a kupovat si ho nebudu. Těším se už na Tatru a snad budou i další modely.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Me se moc líbí, ale už dávno vím, že nemůžu mít vsechno
sberatel: na jakou konkrétně čekáš Tatru?
Já jsem se dlouho rozmýšlel, jestli si ten model koupit a nebo ne. Přeci jen cena je vyšší a tato Škodovka není zase tak "profláklá". Ale já mám raději jeden kvalitní model, než 20 nekvalitních, takže jsem ho nakonec koupil. Ještě bych chtěl sehnat toho Minora, ale to až po Vánocích podle zůstatku na účtě .
Já jsem se dlouho rozmýšlel, jestli si ten model koupit a nebo ne. Přeci jen cena je vyšší a tato Škodovka není zase tak "profláklá". Ale já mám raději jeden kvalitní model, než 20 nekvalitních, takže jsem ho nakonec koupil. Ještě bych chtěl sehnat toho Minora, ale to až po Vánocích podle zůstatku na účtě .