nOstalgia
Re: nOstalgia
Tak on v tom zas takovej rozdíl není ne? jedničkový měly kulatou kapličku přístrojů a dvojkový měly hranatou, plus jedničkový měly takovej "oválnej" zub uprostřed. Nebo ještě něco? řazení pod volantem a lavici pro tři vpředu měly všechny šestsettrojky ne?
2 ma sice lavici, ale 2 opěradla.
-
- Kontaktovat uživatele:
Už pár dnů se dívám na e-shop FoxToys a Škoda v nabídce není. Asi byl předpokládaný počet předobědnán, tak to stáhli z nabídky.miroussm píše:Volal jsem do foxu,pry skladem nejsou a jen tak nebudou a budou volat az je budou mit,ovsem proc to tam nenapisou to nechapu, anebo vlastne chapu, snaha o prvenstvi.
Moc se to sem nehodí, ale v novém AMS Classic je bezvadný článek o 77. Před chvílí jsem ho dočetl, je hezky zasazený do kontextu doby, jsou tam krásné fotky a moc jsem si to užil
Honza11691 píše: Už pár dnů se dívám na e-shop FoxToys a Škoda v nabídce není. Asi byl předpokládaný počet předobědnán, tak to stáhli z nabídky.
Pořád jí tam mají, ale uvedeno je u ní "Není na skladě". Ten model ale podlě mě ještě v prodeji není a ani nebyl. I na EBAY mají všude uvedeno, že model bude k dostání až na přelomu října/listopadu. Bude to jak píšeš, počítali, že budou mít třeba 20 kusů a ty už jsou "prodány". Co mě ale štve, že FOX není ani schopen napsat "předobjednávka", "model bude k dostání tehdy a tehdy". Oni prostě chtějí senzaci a prodeje za každou cenu a tak zatímco ostatní obchody dají model na stránky až ho budou fyzicky mít, FOX už jich má měsíc několik prodaných . Ještě, že jim neplatím dopředu. Nemám ten obchod moc rád, ale fakt je, že mají většinou lepší ceny, přehledný E-schop a i hezkou prodejnu.
Mimochodem, je tu někdo, kdo sbírá Karosy, které právě FOX nabízí?
Ozval už se někomu Fox, jak to vypadá se Škodou 935? Slíbili, že se na konci října ozvou a nic. Dnes ráno jsem jim poslal mail a zatím ještě nic, tak uvidíme.
Fox na emaily zpravidla nereaguje, to je pro ně asi moc obtěžujicí. Každopádně na Ebay jsou již reálné fotky, nikoliv jen fotka od výrobce, takže fyzicky se asi již nasklaďnují.
Edit: tak jsem do Foxu volal, stále je ještě nemají.
Edit: tak jsem do Foxu volal, stále je ještě nemají.
Jj, už jsem fotku na Ebay viděl a model vypadá moc dobře. Jen mě štve ten Fox. Občas se mi zdá jejich přístup divnej. Když jsem model objednával, tak jsem s nima volal a vše v pohodě a teď nejsou schopni ani odepsat. No uvidíme, kdy model bude.
hezky nafocen zde:
(nefunkční link odstraněn adminem)
a na Smallcars ji mají s doručením 13.11.2015
http://www.smallcars.cz/osobni-auta/209 ... -1-43.html
(nefunkční link odstraněn adminem)
a na Smallcars ji mají s doručením 13.11.2015
http://www.smallcars.cz/osobni-auta/209 ... -1-43.html
Dneska jsem byl ve Foxu, stále Škodovky nemají a stále netuší, kdy budou. Ale už jsou prý všechny objednané vyprodané a tudíž na prodejně žádná nebude.
Co mě ovšem šokovalo je, že jsem kdysi koupil Volhu M24 VB, tehdy stála tuším 999,-. Pak byla rychle vyprodaná a na aukru a podobných se prodávala kolem dvou tisíc. A dneska tam tu stejnou Volhu FOX zase má a to za cenu 1950,-. Jejich prodejní a cenovou politiku a vyčůranost asi nikdy nepochopím.
Co mě ovšem šokovalo je, že jsem kdysi koupil Volhu M24 VB, tehdy stála tuším 999,-. Pak byla rychle vyprodaná a na aukru a podobných se prodávala kolem dvou tisíc. A dneska tam tu stejnou Volhu FOX zase má a to za cenu 1950,-. Jejich prodejní a cenovou politiku a vyčůranost asi nikdy nepochopím.